Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θρίλερ στην Πτολεμαϊδα: Απειλούσε να ρίξει το παιδί του από το μπαλκόνι

Ένα πραγματικό «θρίλερ» εξελίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην κάτω Πτολεμαϊδα, καθώς πατέρας απειλούσε να ρίξει το παιδί του από το μπαλκόνι πολυκατοικίας! Ο εν λόγω άντρας είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του και ζητούσε την επιμέλεια του 10χρονου παιδιού για να δώσει ένα οριστικό τέλος στο θρίλερ. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας καθώς και ειδικός διαπραγματευτής προκειμένου να πείσει τον πατέρα να αφήσει το παιδί. Τελικά, όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, μετά από αρκετές ώρες το θρίλερ είχε αίσιο τέλος, καθώς λίγο πριν τις 11: 30 το βράδυ συνελήφθη ο πατέρας που απειλούσε να ρίξει το παιδί του από το μπαλκόνι.

2 σχόλια:

  1. ΕΡΕ ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιμέλεια και στους πατεράδες, ίσα δικαιώματα δεν έχουμε; Πολύ ρατσιστικό και άδικο να δίνεται η επιμέλεια στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων στις μαμάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ