Quantcast

http://picasion.com/

Τετ-α-τετ Δερμιτζάκη-Χριστοφορίδη

Μετά το τέλος του παιχνιδιού μεταξύ Βέροιας και Νίκης Αγκαθιάς, οι δύο προπονητές Παύλος Δερμιτζάκης και Δημήτρης Χριστοφορίδης είχαν την ευκαιρία να τα πούνε για λίγο και να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Για την ιστορία, η φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων της Ημαθίας έληξε με 0-1 (δείτε εδώ), με τους δύο τεχνικούς να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους. 

Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, μόλις ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα, συνεχάρη τον προπονητή της «Βασίλισσας» για τη νίκη και του ευχήθηκε η ομάδα να βαδίσει σε δρόμους επιτυχιών. Άλλωστε, είναι γνωστή η αγάπη του για τη Βέροια, μιας και κατά το παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της ως ποδοσφαιριστής, ενώ έχει διατελέσει και προπονητής της! Από τη πλευρά του, ο Παύλος Δερμιτζάκης, τον ευχαρίστησε και αντευχήθηκε η Αγκαθιά να κατακτήσει τους στόχους της.

Πηγή Φώτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ