Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φιλική νίκη της Βέροιας στην Αγκαθιά με 0-1

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για την συμμετοχή της στη Football League, η «Βασίλισσα του Βορρά», έδωσε ένα φιλικό προετοιμασίας στην Αγκαθιά, όπου και αντιμετώπισε την τοπική ομάδα. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έδειξε πως βρίσκεται σε καλό επίπεδο και κέρδισε εκτός έδρας με 0-1. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 55 λεπτό ο Δημήτρης Στάμου με ωραίο πλασέ. Η Βέροια, καθ' όλη την διάρκεια του ματς έδειξε θετικά στοιχεία, ωστόσο χρειάζεται ακόμα πολύς χρόνος και σκληρή δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο που θέλει ο προπονητής της.


Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη, καθώς κόντραρε στα ίσια τη «Βασίλισσα». Εξαιρετικό σύνολο, δεμένη ομάδα, σωστή κατοχή της μπάλας και με «ταυτότητα» στον αγωνιστικό χώρο, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να στέλνει ένα σαφές μήνυμα πρωταθλητισμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 


Διαιτητές: Ρηγόπουλος (Νησελίτης, Μοσχόπουλος)

ΑΓΚΑΘΙΑ: Ιωαννίδης, Καλυβιώτης (63' Τσουλχάη), Κυριαλάνης, Παπαδόπουλος (73' Παπανικολάου), Τσιούχας, Ράδης, Μωυσίδης Ι. (80' Ευθυμίου), Ζυγκερίδης (86' Γκιλιόπουλος), Βασάρας, Καλογιαννίδης (61' Καραγιάννης), Μωυσίδης Ν.

ΒΕΡΟΙΑ: Τσιμόπουλος (46' Βοσνιάδης), Μουχάλης, Παπαχρήστος, Σκόνδρας (46' Στάμου), Μαραγκός (89' Τασιόπουλος), Μπλέτσας (89' Μανωλόπουλος), Μούργος (69' Ιωάννου), Βεργώνης (76' Περτσιούνης), Καραγιάννης (46' Πασάς), Πόζογλου (60' Σιμόνι), Λουκίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ