Quantcast

http://picasion.com/

Όλα έτοιμα για την μεγάλη συναυλία στο Καστελόριζο - Τι δήλωσε ο Μακούλης στο OPEN

Η ποντιακή λύρα θα ακουστεί στο νοτιανατολικότερο άκρο της Ελλάδας 
Ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης ετοιμάζονται να δώσουν ένα ξεχωριστό ρεσιτάλ με «Ψυχή και Σώμα» στο Καστελόριζο, στο ακριτικό νησί του Αιγαίου το οποίο βρίσκεται στο

επίκεντρο της τουρκικής προκλητικότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι δύο καλλιτέχνες θα δώσουν μια μοναδική συναυλία τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στο λιμάνι του νησιού, με ελεύθερη είσοδο για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Η ποντιακή λύρα θα ακουστεί στο νοτιανατολικότερο άκρο της Ελλάδας και της Ευρώπης, σε μια μουσική βραδιά που αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό με ήχους παραδοσιακούς αλλά και μοντέρνους. Ο Ματθαίος Τσαχουρίδης, μίλησε στο OPEN και σχολίασε ότι η πρωτοβουλία να γίνει μια δωρεάν συναυλία στην άλλη άκρη της ελληνικής επικράτειας έχει σκοπό να τονώσει το ηθικό των κατοίκων, και να γίνουν οι ακρίτες του Πόντου «ένα» με τους ακρίτες στο Καστελόριζο.

Ο Ματθαίος Τσαχουρίδης γράφει χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο facebook: «Με συγκίνηση και "ακριτική" ψυχή, ταξιδεύουμε στο Καστελλόριζο! Ημέρα εορτής του "Τιμίου Σταυρού" στις 14 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 9 το βράδυ στο λιμάνι στο Καστελόριζο. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συντελεστές του μουσικού μας σχήματος "Ψυχή και Σώμα" και ιδιαίτερα το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τσαβλίρη για την αμέριστη συμβολή του, ώστε η επιθυμία μας, για αυτήν την ξεχωριστής σημασίας συναυλία, να γίνει πραγματικότητα! Θα θέλαμε να είστε εκεί! Γνωρίζουμε όμως ότι θα μας στηρίζετε με την αγάπη σας!».

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ