Με 29 θέματα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή

Με 29 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11 το πρωί, στο γραφείο της στο Δημαρχείο, η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Βέροιας. Στην τακτική συνεδρίαση, τα 8 μέλη της επιτροπής, Βασίλης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Στέργιος Διαμάντης, Θανάσης Δέλλας, Χρήστος Τσιούντας, Γιώργος Γουλτίδης, Κωνσταντίνος Τροχόπουλος και Άρης Λαζαρίδης, με πρόεδρο τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Στέλιο Ασλάνογλου, καλούνται να συζητήσουν τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
 

 

ΘΕΜΑ

1ο

Έγκριση ή μη έκτακτης μετακίνησης Δημάρχου στην Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

ΘΕΜΑ

2ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για «Λοιπές Δαπάνες Δημοσίων Σχέσεων» για τη συνδιοργάνωση ενημερωτικής δράσης με το Σύλλογο Οικογενειών και Φίλων για τη Ψυχική Υγεία Ημαθίας (ΣΟΦΨΥ) στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας.

ΘΕΜΑ

3ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για «Έξοδα τουριστικής προβολής-δράσεων του Δήμου Βέροιας» για τη σύμπραξη Imathia Quality”.

ΘΕΜΑ

4ο

Έγκριση ή μη τροποποίησης σύμβασης της «Προμήθειας ελαιολιπαντικών για τις ανάγκες του  Δήμου Βέροιας για τα έτη 2019-2021».

ΘΕΜΑ

5ο

Διαπίστωση υπέρ της αναγκαιότητας ή μη σύναψης σύμβασης του Δήμου Βέροιας με ιδιωτική  επιχείρηση για εργασία καθαρισμού τσιμενταυλάκων.

ΘΕΜΑ

6ο

Έγκριση ή μη διενέργειας, συγκρότησης επιτροπής και κατάρτισης όρων διαγωνισμού εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη αξιολόγησης και οριστική μελέτη της γέφυρας οδού Ολγάνου».

ΘΕΜΑ

7ο

Έγκριση ή μη διενέργειας, τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διαγωνισμού για «Προμήθεια ελαστικών οχημάτων».

ΘΕΜΑ

8ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη προσωρινών αναδόχων για «Προμήθεια ειδών τροφίμων για τη λειτουργία δομών του Δήμου Βέροιας και των νομικών του προσώπων και γάλακτος για το δικαιούχο προσωπικό τους για τα έτη 2021-2022».

ΘΕΜΑ

9ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη προσωρινού αναδόχου του έργου «Επέκταση-Διαρρύθμιση Δημοτικού Σχολείου Αγ.Γεωργίου».

ΘΕΜΑ

10ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη αναδόχου του έργου «Βιοκλιματική αναβάθμιση σχολικών αυλών (5ο, 8ο & 12ο Δημοτικά Σχολεία και 2ο Γυμνάσιο Βέροιας)».

ΘΕΜΑ

11ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη αναδόχου του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση 6ου και 13ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας» και κατακύρωση της σύμβασης.

ΘΕΜΑ

12ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού του έργου «Δαπάνες για κατεδαφίσεις αυθαιρέτων και επικίνδυνων & ρυμοτομούμενων κτισμάτων».

ΘΕΜΑ

13ο

Συγκρότηση ή μη επιτροπής και κατάρτιση ή μη όρων διαγωνισμού του έργου «Κατασκευή κυκλικών κόμβων».

ΘΕΜΑ

14ο

Συγκρότηση ή μη επιτροπής και κατάρτιση ή μη όρων διαγωνισμού του έργου «Ενδοδημοτική οδοποιία Δημοτικής Ενότητας Βέροιας (2020)».

ΘΕΜΑ

15ο

Συγκρότηση ή μη επιτροπής και κατάρτιση ή μη όρων διαγωνισμού του έργου «Κατασκευή ανελκυστήρα στο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής».

ΘΕΜΑ

16ο

Συγκρότηση ή μη επιτροπής και κατάρτιση ή μη όρων διαγωνισμού του έργου «Επισκευή και διαρρύθμιση του Παραρτήματος ΡΟΜΑ του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ

17ο

Συγκρότηση ή μη επιτροπής και κατάρτιση ή μη όρων διαγωνισμού του έργου «Ανακατασκευή πλατείας Κουμαριάς».

ΘΕΜΑ

18ο

Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε. και διάθεσης ή μη των απροβλέπτων δαπανών του έργου «Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και επικινδύνων καταστάσεων (κατασκευή τοιχίου στην οδό Αγαμέμνονος)».

ΘΕΜΑ

19ο

Έγκριση ή μη 2ου Σ.Π.Ε. και 2ης Συμπληρωματικής Σύμβασης Εργασιών της μελέτης «Μελέτη στατικής αποκατάστασης και τεύχη δημοπράτησης του ακινήτου από δωρεά Κορνηλίας Καραναστάση».

ΘΕΜΑ

20ο

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Αγροτική οδοποιία Δήμου Βέροιας» ΑΜ:39/2016.

ΘΕΜΑ

21ο

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή Αρδευτικών Υποδομών Οικισμού Χαράδρας».

ΘΕΜΑ

22ο

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής  παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση βλαβών σε τεχνικά Δ.Ε. Μακεδονίδος».

ΘΕΜΑ

23ο

Καθορισμός ή μη συμβιβαστικά αποζημίωσης επικειμένων της ιδιοκτησίας 4 της Πράξης Εφαρμογής στο Ο.Τ. 628 στην περιοχή Στρατώνων της Βέροιας.

ΘΕΜΑ

24ο

Έγκριση ή μη διαγραφής οφειλής του Α.Γκί**** από Χρηματικό Κατάλογο παρελθόντος έτους.

ΘΕΜΑ

25ο

Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος παγίας προκαταβολής από τον υπάλληλο του Δήμου Α.Σιδηρόπουλο.

ΘΕΜΑ

26ο

Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος προπληρωμής από τον υπάλληλο  Ι.Κηριμκηρίδη.

ΘΕΜΑ

27ο

Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αριθμ. Α1028/2020 απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης.

ΘΕΜΑ

28ο

Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αριθμ. Α1029/2020 απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης.

ΘΕΜΑ

29ο

Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αριθμ. Α20/2020 απόφασης του Μον. Δ/κού Πρωτοδικείου Βέροιας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ