Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με 25 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010, όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του ν.4555/2018 και τροποποιήθηκε από τα άρθρα 177 και 184 του ν.4635/2019 και της υπ’ αριθ. 1822/16-3-2020 εγκυκλίου του Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση την Δευτέρα 28-9-2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, η οποία θα γίνει δια τηλεδιάσκεψης (με χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

ΘΕΜΑ 1ο : Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 32/2020 απόφασης του Δ/κού Συμβουλίου της της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης «Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Π.Α.) Δήμου Βέροιας», για την τροποποίηση ή μη του κανονισμού προσωπικού της επιχείρησης

ΘΕΜΑ 2ο : Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 188/2015 (Ορθή Επανάληψη) απόφασης του Δ.Σ., περί έγκρισης του Κανονισμού Χρήσης Παραχωρούμενων Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ 3ο : Έγκριση ή μη τροποποίησης Ο.Ε.Υ. Δήμου Βέροιας

ΘΕΜΑ 4ο : Έγκριση ή μη αύξησης ωραρίου εργασίας υπαλλήλων του Δήμου με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου Μερικής Απασχόλησης (Διαρκείας δέκα (10) μηνών)

ΘΕΜΑ 5ο : Έγκριση ή μη αύξησης ωραρίου εργασίας υπαλλήλων του Δήμου με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου Μερικής Απασχόλησης (Διαρκείας τεσσάρων (4) μηνών)

ΘΕΜΑ 6ο : Επί εισήγησης της Ο.Ε. για την αναμόρφωση (11η) προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2020.

ΘΕΜΑ 7ο : Επί εισήγησης της Ο.Ε. για την αναμόρφωση (12η) προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2020.

ΘΕΜΑ 8ο : Έγκριση ή μη υπογραφής διακήρυξης για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

ΘΕΜΑ 9ο : Έκφραση γνώμης του Δ.Σ. για τη δυνατότητα χρήσης νερού και του δικτύου ύδρευσης για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από την εταιρία με την επωνυμία «ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ο.Ε.»

ΘΕΜΑ 10ο : Έγκριση ή μη έκδοσης ανακοίνωσης για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση αναγκών του Τμήματος Αγροτικής Παραγωγής

ΘΕΜΑ 11ο : Διαπίστωση υπέρ της αναγκαιότητας πρόσληψης εποχιακού προσωπικού για την αντιμετώπιση πρόσκαιρων αναγκών της Δ/νσης Περιβάλλοντος-Καθαριότητας-Πολιτικής Προστασίας

ΘΕΜΑ 12ο : Καθορισμός αριθμού και ειδικοτήτων για την πρόσληψη προσωπικού με συμβάσεις Ι.Δ.Ο.Χ. στον Δήμο Βέροιας, για την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας Βέροιας.

ΘΕΜΑ 13ο : Ορισμός μέλους στην επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων

ΘΕΜΑ 14ο : Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 577/2019 απόφασης του Δ.Σ., περί ορισμού μελών και συγκρότηση της επιτροπής διαχείρισης Κοινωνικού Φαρμακείου

ΘΕΜΑ 15ο : Έγκριση ή μη οικονομικής ενίσχυσης του Πολιτιστικού Συλλόγου TANGOEMOCION

ΘΕΜΑ 16ο : Έγκριση ή μη φακέλου δημόσιας σύμβασης μελέτης-τεύχος τεχνικών δεδομένων της μελέτης «Μελέτη για την άρση επικινδυνότητας πρανών στην περιοχή Λευκόπετρας»

ΘΕΜΑ 17ο : Έγκριση ή μη επικαιροποιημένης μελέτης του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση 16ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας»

ΘΕΜΑ 18ο : Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (μετά από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού στην Κυψέλη»

ΘΕΜΑ 19ο : Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Συντήρηση αγροτικών δρόμων»

ΘΕΜΑ 20ο : Έγκριση ή μη καταρχήν ονομασίας ανωνύμου οδού της πόλης Βέροιας σε οδό Καστελλόριζου

ΘΕΜΑ 21ο : Έγκριση ή μη α) κατάργησης της θέσης τοποθέτησης περιπτέρου επί της οδού Σταδίου 21 στην Κοινότητα Βέροιας και β) σε περίπτωση μη κατάργησης, μετατόπισης περιπτέρου του Λ.Καρασαββίδη

ΘΕΜΑ 22ο : Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος για την κάλυψη εξόδων ιατροδικαστικής εξέτασης και ταφής οικονομικά αδύναμου δημότη

ΘΕΜΑ 23ο : Επί αιτήματος του Κέντρου Υγείας Βέροιας για την παραχώρηση της χρήσης της Πλατείας Δημαρχείου

ΘΕΜΑ 24ο : Επί αιτήματος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων-Πρόσκοποι Βέροιας για την παραχώρηση της χρήσης της Πλατείας Ωρολογίου

ΘΕΜΑ 25ο : Επί αιτήματος του 3ου Συστήματος Ελλήνων Προσκόπων για την παραχώρηση της χρήσης του πάρκου Αγίων Αναργύρων.

2 σχόλια:

  1. στα πλαίσια μαύρης διακωμώδησης, θα έλεγα οτι κάθε
    συνεδρίαση μοιάζει σαν μνημόσυνο για την κεκοιμημένη πολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι διαδικτυακές συνεδριάσεις είναι αισθητά υποτονικές, καμία σχέση με τις ζωντανές συνεδριάσεις, ότι καλύτερο για την εξουσία. Δεν αναδεικνύεται ουσιαστικά τίποτα. Άρα "λιγότερη δημοκρατία". Άλλο ένα καλό και βολικό χαρακτηριστικό της νέας κατάστασης που ζούμε.
    Τόσο απλά, τόσο καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ