Quantcast

http://picasion.com/

9,4 εκ. ευρώ για ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και νέα έργα υποδομών στα Νοσοκομεία Ημαθίας

Από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ημαθίας Ηλία Πλιόγκα, δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα η λίστα με το σύνολο του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και των σημαντικών έργων υποδομών που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και όσων έλαβαν έγκριση και θα εκτελεστούν άμεσα. Πρόκειται για ενίσχυση των Μονάδων Υγείας Βέροιας και Νάουσας με επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 9,4 εκατ. ευρώ. Αναλυτικά η ενημέρωση από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου αναφέρει τα εξής:

«Το ΓΝ Ημαθίας ενδυναμώνεται συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και έργα υποδομών. Αξιοποιώντας κάθε χρηματοδοτική δυνατότητα και σταθερά προσηλωμένοι στο στόχο μας για διαρκή βελτίωση και εκσυγχρονισμό εξοπλισμού και υποδομών, δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα το σύνολο του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και των σημαντικών έργων υποδομών που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και όσων έλαβαν έγκριση και θα εκτελεστούν άμεσα.

Σε στενή και αγαστή συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, την ΚΤΥΠ και τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υλοποιώντας το σχεδιασμό της 3η ΥΠΕ, προχωράμε αποφασιστικά και χωρίς χρονοτριβές στην ουσιαστική ενίσχυση των Μονάδων Υγείας Βέροιας και Νάουσας με επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 9,4 εκατ. ευρώ, προς όφελος της Δημόσιας Υγείας,των ασθενών μας και της κοινωνίας».


Αναλυτικά:







14 σχόλια:

  1. Τα 9,4 εκ. σαν πολλά μου φαίνονται! Παρόλα αυτά αν τα δείτε εσείς τα επόμενα τουλάχιστον 5 χρόνια, τότε θα έχει γίνει θαύμα! Κι επειδή θαύματα μαυτά τα πράγματα δεν γίνονται, είναι μόνο για εντυπωσιασμό των "αγαθών" και των φανατικών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταχτη στα ματια. Ποιος θα τα χειριζεται τα μηχανηματα ΟΤΑΝ και ΑΝ τελικσ φτασουν στα νοσοκομεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eκτός απο άσχετος είσαι και μίζερος.Διάβασε τη λίστα και αν έχεις λίγο μυαλό θα καταλάβεις πως όλα είναι μηχανήματα που δουλεύονται από μας τους γιατρούς αλλά και απο το προσωπικό μας.Είστε εντελώς ταγάρια ορισμένοι.

      Διαγραφή
    2. Ταγάρι να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου!Πόσα μηχανήματα (αξονικούς κ.λ.π.) είχε πάρει το νοσοκομείο και ήταν κλειδωμένα γιατί δεν υπήρχαν χειριστές;Τα ξεχνάμε; Καλή η προσπάθειά σου doc να στηρίζεις τη διοίκηση αλλά δεν σε πιστεύει κανείς!

      Διαγραφή
  3. Μπράβο. Γίνεται δουλειά και φαίνεται. Πραγματικά μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αθορυβα και δημιουργικά δούλεψε για το καλό της υγείας του ημαθιωτικου λαού και όχι μόνο κ.Πλιογκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν κανετε και καμια επιπλεον κλινη μεθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι λετε κυριε μου! Το πολυ πολυ αν χρειαστει θα πληρωσουμε καμια ιδιωτικη κλινικη με ζεστο κρατικο χρημα να σας εξυπηρετησει στην αναγκη. Αν δημιουργηθουν πολλες κλινες ΜΕΘ στα δημοσια νοσοκομεια τι θα κανουν οι κλινικαρχες δηλαδη; Κλεφτες να γινουν; Ελεος δηλαδη ορισμενοι!

      Διαγραφή
    2. Άλλος κουτοπόνηρος και ανενημέρωτος.Η νέα πτέρυγα που επιτέλους παραδίδεται θα έχει 10 κλίνες ΜΕΘ. Συνεχίστε να αερολογείτε.Συνεχίστε.

      Διαγραφή
    3. Συνέχισε να γλύφεις! Συνέχισε!

      Διαγραφή
  6. ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μου τα δίνουν εμένα να παω να τα κάνω λαμπόγιαλο στις Αναμνήσεις...!
    Με μπουλντοζα θα έμπενα μεσα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για μαγνητικό τομογραφο ούτε λόγος έτσι?
    Φορτώνετε τον κοσμάκη με τεράστια ακτινοβολία με τις αξονικες και μετά λέτε α πρέπει να κάνουμε μαγνητική...
    Είναι βασικός ο μαγνήτης για τον λαό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ