Quantcast

http://picasion.com/

Φωτιά στη δομή προσφύγων στην Αγία Βαρβάρα

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας το απόγευμα της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου 2020 έπειτα από κλήση που δέχθηκε για φωτιά στη δομή προσφύγων και μεταναστών στην Αγία Βαρβάρα Βέροιας. Αμέσως έσπευσε στο σημείο η Πυροσβεστική με δύο οχήματα κατάσβεσης και
υπηρεσιακά οχήματα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα εκδηλώθηκε φωτιά σε οικίσκο από λαμαρίνα περίπου 90 τ.μ. εντός του Στρατοπέδου «Αρματολού Κόκκινου» όπου βρίσκεται το κέντρο ανοιχτής φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων. Τα ακριβή αίτια που την προκάλεσαν ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής. 

Η φωτιά είχε κατασβεστεί από τους διαμένοντες στη δομή πριν προλάβει να επέμβει η Πυροσβεστική και ευτυχώς δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.



33 σχόλια:

  1. Τι έγινε με όλους εσάς που σχολιάζετε? Τώρα τους πήρατε χαμπάρι? ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! ΑΛΛΆ είστε 4 χρόνια πίσω, γιατί στις 25 Μαρτίου 2016 που τους κουβάλησαν στην πόλη μας δεν, δεν ήταν ΚΑΝΕΝΑΣ πολίτης της Βέροιας ΕΚΕΊ!! Νομίζατε θα κάθονται μόνο στο hot spot εε!!! Καλημέρα λοιπόν άλλα ξυπνήσετε ΑΡΓΑ για να μας μπαμπαλίζετε με θεωρίες και τις εξυπνάδες ΣΑΣ!! τώρα.....κοιμηθείτε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. ΌΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ, ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΤΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΕΣ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

      Διαγραφή
    3. Ημουν κι εγω εκει εκεινη τη νύχτα. Ξέρω. Για σενα ειμαι φασίστας, ακροδεξιός, ρατσιστης κλπ. ενω εσυ εισαι του προοδευτικού. Αν μπορούσα θα τους εδιωχνα,. Αλλα βλέπεις, ο νόμος. Ημουν επειδή εχω ελάχιστη κρίση. Προέβλεπα όσα μας περιμένουν, ασχετα αν δεν δημοσιοποιούνται. Προφύλαξη δηλαδή της μίζερης καθημερινότητάς μου. Δεν χρειάζομαι μπόλιασμα, ενω εσυ θέλεις. Τι εχεις να πάρεις απο αυτην την βάρβαρη κουλτούρα τους, μπορεις να μου πεις; Μπορεις να ζήσεις ενα μήνα με τα δικά τους τερτίπια; Δεν καταλαβαίνεις οτι θελουν με βία, με αίμα να επιβάλλουν το θέλω τους, όπου υπάρχουν; Τι δεν καταλαβαίνεις απο την κοσμοθεωρία τους; Τεμπέληδες στο έπακρο, όσοι τουλάχιστον ήρθαν εδω και πλήθος με εγκληματική συμπεριφορά. Με εχθρότητα απένατί μας.

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΚΑΠΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΧΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΟΤΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ,ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

      Διαγραφή
    5. Πήγαινε στις Βαρβάρες και στον Γιδά κι άν βρείς έστω κι έναν χριστιανό έλα να μου τρυπήσεις τη μύτη. Πόσο μυαλό χρειάζεται να έχει κάποιος για να αντιληφθεί το πολύ απλό, ότι σε ελάχιστα χρόνια με τη υπογεννητικότητα που έχουμε κι εφόσον οι μετανάστες-πρόσφυγες δημιουργήσουν τα γκέτο τους θα αρχίσει το πανηγύρι. Μια ματιά σε άλλες Ευρωπαικές χώρες θα σας πείσει.

      Διαγραφή
    6. ΄Να που συμφωνούμε σε κάποια. Στους δικούς μας, πολλαπλάσιες γουρουνοκεφαλές (δεν ειμαι απο αυτους που τις πέταξαν). Ειναι πολύ λίγοι για όσα συμβαίνουν. Όμως, το ποιον θα φιλοξενήσω, δεν το αποφασίζουν άλλοι. Μας τους φόρτωσαν χωρις να ξέρουμε ποιοι ειναι. Δεν εκτίμησαν την φιλοξενία γιατί ειμαστε άπιστοι. Ειμαστε εχθροί τους. Μη φτάσουμε στο σημείο να ειναι τόσοι με ξύλα και μαχαίρια και μπουλούκια να ορμάνε, οπως το κάνουν αλλού. Πριν πεινάσεις μαγειρεύεις. Αν πήγαινες Κολωνία, Βέλγιο , ανατολικό Λονδίνο ας πούμε, θα καταλάβαινες τι λέω. Η κοσμοθεωρία τους ειναι. Σφάξτε τους άπιστους. Ευκαιρία να ψάξεις και να διαβάσεις , Καλό βράδυ.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμενα με πειραζει περισσοτερο που συντηρω εσενα παντως παρα τους προσφυγες.

      Διαγραφή
    2. Οταν θα αρχισουν να πετουν ομοφυλοφυλους απο ταρατσες,να βιαζουν οποια γυναικα θελουν,να παντρευονται με 10χρονα κοριτσια,θα σου αρεσει πιστευω.
      Αφου το επιτρεπει το ισλαμ.

      Διαγραφή
    3. Δικαιωμά σου να συντηρεις όποιον θέλεις εσυ. Εμένα πάντως δεν με συντηρείς. Τα λεφτά σου δίνετα όπου θέλεις ή βάλτα όπου θέλεις. Οχι τα δικά μου , τα δικά μας. Αλήθεια, πόσους φιλοξενείς στο σπίτι σου; Εισαι τόσο τραγική πάντως. Θα συντηρούσες κάποιον που δεν ξέρεις ποιος και απο που ειναι, που δεν αρρωσταίνει απο το καθισιό, δεν κάνει απολύτως τίποτε στον χωρο που φιλοξενείται, αλλοι πληρώνονται για να καθαρίζουν ότι βρομίζει, και οχι εμένα που εργάζομαι εδω, πληρώνω φόρους, ειμαι γνωστης κατοικίας και παρελθόντος, μεγαλώνω παιδιά. Εισαι πέραν του απαράδεκτου

      Διαγραφή
    4. Περαν του απαραδεκτου εισαι εσυ που πηγες και αναπαραχθηκες κιολας για να κανεις κι αλλα κομπλεξικα φασισταρια σαν τα μουτρα σου.

      Διαγραφή
    5. Κοψτε την καραμελα οτι τους πληρωνουμε εμεις...για να μαθετε καποτε οτι η γιλολογια του Καφενειου δεν ειναι γνωση, διαβαστε. Αυτους ολους τους πληρωνει Η Υπατη Αρμοστεια και η Ευρωπαικη Ενωση....Το να τσαμπουναμε οτι τρωμε αμασητο απο το καφενειο δειχνει κοινωνικη και πολιτικη ανεπαρκεια....

      Διαγραφή
    6. Η δική σου γνώση με συγκλονίζει. Ποιος χρηματοδοτει την Απόπατη Αρμοστεία; Την Ευρωπαική Ενωση; Πλήρωνε κανείς τα φανταράκια που τρέχανε προ τινος εκει; Τους εθελοντές - εθελοντές προ τινος και οχι τους σημερινους μισθοφόρους που εχουν ορεξη και αντικείμενο εργασίας, οσο και οι λάθρο; Τις καταστροφές στην γυρω περιοχή όπου τους στέγασαν; Νοιάζει κανέναν;

      Διαγραφή
    7. Για τον την 2.41. Απουσία επιχειρημάτων, η πασίγνωστη Γκεμπελική συνταγή. Ο φασισμός ως ορισμός. Βρισιές. Γνωστόν, προβληματικό μα αντιμετωπίσιμο απολύτως. Το παραμύθι εφτασε στο τέλος του.

      Διαγραφή
    8. Παναγιώτη είσαι ηλίθιος τελείως ή μέλος κάποιας ΜΚΟ που παίρνεις χοντρά φράγκα. Ως μέλος της Ε.Ε. τους πληρώνουμε και εμείς, όλα τα κράτη της Ευρώπης. Εμείς πληρώνουμε και την περίθαλψη τους, τα σπασμένα τους, τα καμμένα τους και την κατάληψη της ίδιας μας της πατρίδας. Εμείς θα πληρώσουμε μαζί με τα παιδιά μας και όλες τις ψυχικές και σωματικές αρρώστιες που κουβαλάει η κατάρα που λέγεται Ισλάμ. Εγώ δεν γουστάρω καμιά ισλαμική σαύρα δίπλα στο παιδί μου. Κατάλαβες βολεμένε που βγάζεις και γλώσσα; Κάποια μέρα θα σου κοπεί μαχαίρι γιατί σου είναι άχρηστη.

      Διαγραφή
  3. Οι σημερινοι κυβερνωντες ελεγαν τοτε οτι θα τους διωξουνε.Μηπωσ φερανε κι αλλους;;;(ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ).Τωρα ειναι αργα.Μεσα στην πανδημια τον ΜΑΙΟ ο κυριος ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ .ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ Ο ΜΕΓΑΣ ,τουσ ΚΟΥΒΑΛΑΓΑΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΑ BLU STAR απο τα νησια στην ΕΝΔΟΧΩΡΑ.ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΑ.ΚΑΙ κατι ακομη. Η ΕΛΛΑΔΑ ειναι η χωρα με τους περισσοτερους ΦΟΡΟΥΣ και τα περισσοτερα ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.Τους φορους τους πληρωνουν οι εντιμοι,και τα επιδοματα τα παιρνουν αυτοι που δεν πληρωνουν φορους διοτι δεν ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΟΙΟΙ ειναι αυτοι;;;Να μας απαντησει το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.ΜΠΟΡΕΙ;;; ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΚΟΨΥΧΟΙ,ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΚΟΙ ...ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΟΛΗ...Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΜΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν θα βιάσουν το παιδί-τη γυναίκαή -τον άντρα σου, όταν σου κάψουν το αυτοκίνητο-το σπίτι σ- σου κλέψουν την παραγωγή μετά να δούμε τι θα πεις!!! Θα δούμε μετά ποιος είναι αμόρφωτος και στόκος!!!

      Διαγραφή
  5. Αρχίσαμε. Ετοιμαστεἰτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αλήθεια είναι ότι στις δημοκρατικές χώρες δύσκολα εντάσσονται στον κοινωνικό ιστό ; Αν κυκλοφορήσετε σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή χώρα θα τους δείτε ακόμα με μαντίλες, μπούρκες και τους άντρες με το σεμεδάκι στο κεφάλι και πιστέψεμε αν κυκλοφορήσει κάποιος νέγρος γυμνός, ή ημίγυμνος διότι ίσως είναι η κουλτούρα της χώρας του, όπως σε αυτούς οι μαντίλες κλπ, θα τον χώσουν φυλακή πριν βγει από το σπίτι.
    Μόνο στα αυταρχικά καθεστώτα καταπιέστηκαν για κάποιο καιρό .....
    Γι' αυτό θα πρέπει να υπάρξουν αυστηροί κανόνες για τη συμπεριφορά τους με αντίστοιχες απελάσεις όπου δεν τους σέβονται.
    Αυτό που ενδιαφέρει είναι η κοινωνική ενσωμάτωση και ο σεβασμός εκατέρωθεν, με στόχο την συνύπαρξη, τη θρησκεία ας την κρατήσει ο καθένας για το σπίτι του και τον εαυτό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ανωνυμε χαλαρωσε!!!! ουτε τους ταισες ουτε τους συντηρησες. και αν εχεις κοτσια μην γραφεις ανωνυμα. να εχεις το θαρρος της γνωμης σου με ονοματεπωνυμο. να ξερεις πως κι εσυ εισαι εν δυναμει προσφυγας ( κεφαλλονια, ιθακη, καρδιτσα...) και πληροφορησου καλυτερα αν θελεις να εκφερεις αποψη για αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον, και τους ταΐσαμε και τους συντηρήσαμε, και ναι τους χρυσό-πληρώσαμε και συνεχίζουμε να το κάνουμε. Μόνο το Ε.Σ.Υ. να λάβουμε υπόψιν έχουμε μια επιβάρυνση κάποιων δισεκατομμυρίων ευρώ, περί το μισό δις ανά έτος.
      Κατά δεύτερον, οι μετακινήσεις πληθυσμών εντός της επικράτειας δεν θεωρούνται προσφυγικές. Αν ο Καρδιτσιώτης πάει Αθήνα δεν είναι πρόσφυγας (για όνομα του θεού δηλαδή, έγινε πλημμύρα και προσφυγέψαμε την μισή Ελλάδα).
      Τρίτον, το Έφη μηδέν μηδέν μηδέν εννιά είναι το ίδιο ανώνυμο με το ανώνυμος/η.

      Διαγραφή
    2. Είσαι λάθος αν νομίζεις ότι δεν τους ταίσες!!!πληρώνεις φόρους εσύ για να ζουνε ΑΥΤΟΊ!!Εμεις ναι ΌΛΟΙ πρόσφυγες ήμαστε, η διαφορά με αυτούς είναι, ότι αυτοί είναι ΕΙΣΒΟΛΕΊΣ!!!

      Διαγραφή
    3. ΠΟΛΥ ΣΑΝΟ ΜΙΛΑΜΕ. ΕΙΣΒΟΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ!

      Διαγραφή
    4. Μπράβο Έφη, είσαι πολύ έξυπνη, σχολιάζεις με το μέιλ σου ως όνομα και θεωρείς πρόσφυγες τους Έλληνες που πλημμύρισαν. Ελπίζω να μην έχεις παιδιά γιατί το είδος σου δεν πρέπει να διαιωνίζεται. Η βλακεία είναι καταστροφική.

      Διαγραφή
  8. Στην καλύτερη περίπτωση ανήλικοι 25χρονοι που τους μοσχοπληρώνουμε για να κάνουνε ντόλτσε βίτα στας ευρώπας.
    Στην χειρότερη τρομοκράτες που στις πατρίδες τους περνούσαν τις μαχαίρες από τους λαιμούς των μη μουσουλμάνων.

    Άμεσα λοιπόν επιπλέον 400 ευρά στους λογαριασμούς τους για να ενσωματωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόρια, Σαμος και τωρα και στην πόλη σας. Εχουν τίποτε δικό τους για να λυπηθούν που θα καταστραφεί; Εκαναν κατι μόνοι τους για να το προστατέψουν; Που και ποιοι απο δαύτους εκτίμησαν την φιλοξενία εδω στον τόπο μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλα τα σχόλια απο την ίδια "χριστιανή" που μισεί τους ανθρώπους αλλά κάνει μεγάλους σταυρούς και φιλάει τα χέρια των παπάδων για να αποδείξει την πίστη της. Θα σε κάψει ο Θεός μωρή ασέβαστη! Αγαπάτε αλλήλους είπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για συριζομπουρδουκλωμένο σε κόβω. Αυτό να πιστεύεις. Μάλλον σε ηρεμεί στο παράλληλο συμπαν που ζεις. Δεν πηρες χαμπάρι τι συμβαίνει γύρω σου. Γιαυτο θα απορεις για τις πατσαβούρες που θα τρως επαναλαμβανόμενα.

      Διαγραφή
  11. DEMETRIOS πάρε θέση! Ο λαός σου περιμένει τον ηγέτη του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν τους κάλεσε κανείς. Κατέλαβαν νοσοκομεία, χρεώνουν την Παιδεία, δεν πληρώνουν φόρους και εισφορές μισούν την Ελλάδα και ρημάζουν από κλοπές τις φάρμες. Απασχολούν Δήμους, Αστυνομία, Στρατό, Κοινωνικές Υπηρεσίες, Τράπεζες, επιβαρύνουν την Πανδημία και όταν ζητήσουν τζαμιά και μιναρέδες θα σφυράτε αδιάφορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όπως τα λες. Απασχολουν ολους αυτους. Ξερεις ποσες θεσεις εργασιας ανοιξαν με τους προσφυγες; Το οτι εσυ πληρωνεις φορους θα το αφησω ασχολιαστο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ