Quantcast

http://picasion.com/

Εντυπωσιακή η μεταφορά ανεμογεννητριών έξω από την Βέροια

Κλείνει για λίγες ώρες η Εγνατία Α/Κ Βέροιας - Α/Κ Πολυμύλου 
Μια μεγάλη επιχείρηση μεταφοράς τμημάτων ανεμογεννητριών βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα, από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης με προορισμό τη θέση «Μέλλια» στη Σιάτιστα Κοζάνης. Οι
διελεύσεις των συρμών υπερμεγεθών φορτηγών γίνεται μέσω της Εγνατίας Οδού και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 12 Οκτωβρίου. Τα φορτηγά, 2 ή 3 κάθε φορά, που μεταφέρουν πτερύγια ανεμογεννητριών, περνούν κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή πρωινές ώρες έξω από τη Βέροια και οι εικόνες από την Εγνατία κατά τη διάρκεια της διέλευσής τους είναι αρκετά εντυπωσιακές, καθώς πρόκειται για φορτίο μήκους 75 μέτρων έκαστο. Για τη διέλευσή τους είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους οχήματος, γιαυτό και όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, για το ανωτέρω διάστημα θα εφαρμοστούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τον κόμβο Βέροιας έως τον κόμβο Πολυμύλου.

Συγκεκριμένα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή πρωί, από τις 07:30 έως και τις 10:00, θα διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων από τον κόμβο Βέροιας μέχρι και τον κόμβο Πολυμύλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κοζάνη. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της νέας περιφερειακής οδού Βέροιας - Νάουσας, στη συνέχεια τα οχήματα θα εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Βέροιας - Έδεσσας - Δρεπάνου και τέλος θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Κοίλων Κοζάνης.

Κλιμάκιο της Τροχαίας Βέροιας βρίσκεται τις ανωτέρω ημέρες και ώρες επί της Εγνατίας Οδού, προκειμένου να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η διέλευση των φορτηγών και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων.


2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ