Ο «Έρασμος» έγινε... νονός!

Μια μεγάλη ευλογία για τον Βασίλη και για τον «Έρασμο»
Το απόγευμα του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου 2020, το Δ.Σ., οι εργαζόμενοι, μέλη και πολλοί φίλοι του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος», είχαμε τη μεγάλη ευλογία να βαπτίσουμε τον ανήλικο γιό ωφελούμενης
μητέρας του Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας της δομής μας. Η συγκεκριμένη πράξη, πέραν του γεγονότος ότι συνάδει με τη γενικότερη φιλοσοφία του έργου μας, για τη διασφάλιση όλων των κοινωνικών δικαιωμάτων των ευάλωτων συνανθρώπων μας σε μια ισότιμη ποιότητα ζωής μέσα στο λοιπό σύνολο της τοπικής μας κοινωνίας, επικυρώνει και το αξίωμά μας ότι ως «Έρασμος» οφείλουμε να προσανατολίζουμε το έργο μας, όχι μόνο προς ικανοποίηση των υλικών, αλλά και των πνευματικών αναγκών των ωφελούμενών μας.

Σε μια άκρως κατανυκτική ατμόσφαιρα, ο νεοφώτιστος πλέον «Βασίλειος» θα έχει τη χάρη του Θεού και την ευχή του Συλλόγου μας να χαράξει μια νέα φωτεινή διαδρομή ζωής με περισσότερη δύναμη, αγάπη και χαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ