Quantcast

http://picasion.com/

Κράτησαν τις σωστές αποστάσεις...

Ο πολιτικός κόσμος της Ημαθίας και η ηγεσία των στρατιωτικών και αστυνομικών δυνάμεων της περιοχής βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Ωρολογίου στις εκδηλώσεις μνήμης για την Γενοκτονία της Μικρασιατικής Καταστροφής (δείτε εδώ). Ο Υφυπουργός Οικονομικών, οι Βουλευτές, οι Αντιδήμαρχοι, ο Αντιπεριφερειάρχης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι αξιωματικοί των σωμάτων ασφαλείας, οι πρόεδροι συλλόγων και ο κλήρος κάθισαν στις θέσεις τους, σεβόμενοι τα περιοριστικά μέτρα. Στο μνημείο που τελέστηκε η κατάθεση στεφανιού, κρατήθηκαν οι σωστές αποστάσεις και περιόρισαν στο ελάχιστο τις χειραψίες μεταξύ τους, ενώ όλοι φορούσαν τις προστατευτικές μάσκες τους.

8 σχόλια:

  1. Μετά ήρθαν οι γυφταρέει και τα έκαναν όλα λίμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανατρέξτε στις χθεσινές δημοσιεύσεις για να δείτε ότι μέσα στην εκκλησία και ακριβώς πίσω από τον αστυνομικό διευθυντή Ημαθίας υπήρχε κόσμος που δε φορούσε μάσκα!!!Είμαστε ακριβώς αυτό που μας αξίζει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στην εκκλησια δεν φοραγαν μασκες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας καλύτερος τίτλος θα ήταν: "Κράτησαν τις σωστές αποστάσεις... από τους Ρομά!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεατρινισμοί καί μασκαριλίκια διά τόν φόβον τῶν ἰουδαίων, διότι τόν κοροϊδοϊό ούδείς σῴφρων τόν φοβεῖται._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιστεύω να είδαν και χάλια της πλατείας Ωρολογίου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ