Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τιμήθηκε στη Βέροια η Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Εκδηλώσεις μνήμης με αφορμή τη συμπλήρωση των 98 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου στη Βέροια. Το πρωί τελέστηκε Μνημόσυνο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Βέροιας, όπου τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο
εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάρης Παπακανάκης. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων στην πλατεία Ωρολογίου.
Στεφάνι κατέθεσαν, ο υφυπουργός Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι βουλευτές Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Φρόσω Καρασαρλίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο αντιδήμαρχος Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας Διονύσιος Κούγκας, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας Πύραρχος Νίκος Παλαμούτης και η πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας Τασούλα Παυλίδου. Στη συνέχεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. 

Δείτε φωτογραφίες:















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ