Quantcast

http://picasion.com/

Μπέλλα: «Έχω κάνει photoshop»

Πριν από λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν την Ιωάννα Μπέλλα να έχει χωρίσει από τον σύντροφό της, τον επιχειρηματία Γιάννη Λεωνίδου. Ωστόσο οι δυο τους το διέψευσαν, καθώς εθεάθη να κάνουν διακοπές μαζί στο νησί των Ανέμων. Συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή
love it, η Βεροιώτισσα Σταρ Ελλάς 2018, απαντώντας στα σχόλια που που δέχτηκε επειδή ανέβασε κάποιες φωτογραφίες από lear jet του συντρόφου της. 

«Είναι η δουλειά του, δεν τα έχουμε για προσωπική χρήση για να ταξιδεύουμε από εδώ και από εκεί. Εντάξει, θέλουμε να κάνουμε μια διαφήμιση, γιατί γενικά έχω ένα πολύ δυνατό Instagram. Ήθελε να το προωθήσει πιο πολύ στην Ελλάδα, γιατί έχουμε πολλούς ξένους στην Ελλάδα. Κι έτσι έγινε, σαν promo»

Επίσης στην ερώτηση αν έχει κάνει ποτέ photoshop σε φωτογραφίες, απάντησε με ειλικρίνεια: «Έχω κάνει photoshop. Και στο δέρμα μου έχω κάνει, μπορεί να είχα κάνει κάποια σημεία όταν είχα και πιο πολλά κιλά στο σώμα μου. Εννοείται, δεν το κρύβω, ποτέ δεν κρύφτηκα για το τι έχω κάνει».


Δείτε το video:

5 σχόλια:

  1. Επιτέλους και μια σοβαρή είδηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα της και ανησυχήσαμε στην Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα παπάκια μας, έλεος με τον κάθε "επώνυμο", κουτσομπολιστικη φυλλάδα κατάντησε.. όλα για το click
    Φοβερές ειδήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει έχουμε ποιο σοβαρά προβλήματα να ασχοληθούμε. Έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια ασχολούνται με τα τατουάζ στα μπούτια της μια με ποιους τα εχει.Σοβαρη είδηση!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ