Quantcast

http://picasion.com/

Χωρίς κεντρική πίστα και με drone για την τήρηση των μέτρων το πανηγύρι της Πατρίδας

Αν δεν τηρούνται τα μέτρα... κατεβαίνει «ο γενικός»!
Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για την ανακοίνωση του προγράμματος των εξαήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεων της Πατρίδας, παραχώρησαν το πρωί της Δευτέρας 13 Ιουλίου 2020, τα μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου
«Ευστάθιος Χωραφάς». Παρόντες στο πάνελ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Καγκελίδης, ο πρόεδρος της Πατρίδας Γιάννης Σιδηρόπουλος και το νέο αίμα του Συλλόγου, ο Ιάκωβος Ορφανίδης. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν όπως κάθε χρόνο, στις 21 Ιουλίου και ολοκληρώνονται στις 26 Ιουλίου, ανήμερα της Αγίας Παρασκευής.

Το πρόγραμμα και φέτος θα είναι για όλα τα γούστα, με κοινό παρονομαστή κάθε βράδυ την ποντιακή μουσική και μεγάλα ονόματα του λαϊκού, παραδοσιακού, ποντιακού και κρητικού τραγουδιού.

«Επιστρατεύονται» μέχρι και drone!
Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν φέτος, με τα μέτρα που λαμβάνονται για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊου, το ΔΣ του Συλλόγου έχει «επιστρατεύσει» μέχρι και... drone με live μετάδοση, ώστε να είναι ορατό σε όλους ανά πάσα στιγμή πως τα μέτρα θα τηρούνται κατά γράμμα. Όπως ανέφερε ο κ. Καγκελίδης τα πλάνα από το drone θα είναι απάντηση σε κάθε... κακοπροαίρετο που θα τραβήξει πλάνα από εδάφους που θα «αδικούν» την εφαρμογή των μέτρων. 

4 μικρές αντί για μια κεντρική πίστα
Τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν φέτος στο γήπεδο της Πατρίδας όπου θα πραγματοποιηθεί το εξαήμερο πανηγύρι, ανακοίνωσε ο κ. Καγκελίδης. Συγκεκριμένα, αποστάσεις στην είσοδο, αντισηπτικά στα ταμεία, plexiglass στα γραφεία και τους πάγκους τροφοδοσίας, αποστάσεις στα τραπέζια (κάτι που γίνεται κάθε χρόνο λόγω της μεγάλης έκτασης 8 στρεμμάτων του χώρου), ενώ αναφορικά με τον χορό, καταργείται η κεντρική πίστα και θα αντικατασταθεί με 4 μικρότερες 30 - 40 ατόμων στις γωνίες του γηπέδου. 

Αν δεν τηρούνται τα μέτρα... κατεβαίνει «ο γενικός»!
Με επί τόπου κλείσιμο της μουσικής για συστάσεις, μέχρι και κλείσιμο του προγράμματος, σε περίπτωση που κάποιοι δεν συμμορφωθούν στα μέτρα, απείλησε ο πρόεδρος, λέγοντας πως πρώτο μέλημα του Συλλόγου είναι η ασφάλεια των μελών του, του κόσμου που θα παραβρεθεί στις εκδηλώσεις και κατ' επέκταση και όλου του κόσμου.

Την ευχή του και την ελπίδα του όλα να πάνε καλά, εξέφρασε ο κ. Σιδηρόπουλος, λέγοντας πως από πλευρά Συλλόγου όλα είναι άψογα διοργανωμένα και με ένα πολύ καλό καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Στο χρέος των νέων να συνεχίσουν την παράδοση των «παλιών» του Συλλόγου αναφέρθηκε ο Ιάκωβος Ορφανίδης, αναφερόμενος στη συνέχεια στο φετινό πρόγραμμα, λέγοντας πως καλύπτει όλα τα γούστα.

Δείτε το πρόγραμμα:




10 σχόλια:

  1. Τι είναι αυτά????δεν απαγορεύεται το πανηγύρι???? ποιος φέρει την ευθύνη .....6 κρούσματα έχει η Βέροια τώρα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Βέροια δεν διακρίνεται για το μυαλό. Αν είχε θα ήταν και καλύτερη σε πολλά πράγματα.

      Διαγραφή
  2. Κ θέλετε εσείς να κρατήσετε το αποστάσεις κ μέτρα κ κολοκύθια τουμπανα δεν θα σηκωθούν να χορέψουν ;όσο έκταση κ να έχει το γήπεδο δεν μπορεί να μην είναι κοντά ο ένας τον άλλον μήπως ήταν καλύτερα να μην γίνει δεν θα πάθει η πατρίδα τίποτε να μην κάνει μια χρονιά πανηγύρι άλλωστε κ σε άλλα χωριά δεν θα γίνει εκεί γιατί γίνεται εξαίρεση μήπως παίζονται αλλά συμφέροντα;αυτό είναι αδικία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ότι αναβάλλονται οι εκδηλώσεις για τον Αύγουστο δεν αλλάζει τίποτε στο σχόλιό μου που ελπίζω να δημοσιεύσετε. Δεν προσβάλω και δεν βρίζω κανέναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για μια φορά σοβαρευτείτε εκεί στη πατρίδα. Εδώ αναβλήθηκαν μεγάλες εκδηλώσεις και εσείς το Χάνα σας. Δηλ. Πειράζει η μεγάλη πίστα χορού και δεν πειράζουν οι 4 μικρές....
    Τελικά αυτό που πειράζει είναι μάλλον η ανευθυνότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα είναι δήθεν μέτρα! Δυστυχώς τα πανηγύρια για φέτος πρέπει να μην γίνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή δεν λέτε να σοβαρευτείτε με τίποτα εκεί στα χωριά και το μυαλό το έχετε μόνο για τη μάσα και το αλκοόλ, θα υπάρχουν και τηλεοπτικά drones. Και την επόμενη μέρα θα παίζεται πανελλαδικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ θα παναγυρισω έστω και μονος μου. Κ άμα λάχει θα συνωστιστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΟΠΙΣΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΚΤΥΠΟΥΝ ΘΑ ΑΡΑΙΩΝΟΥΝ...
    ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μανώλης Βαρδάκας II14 Ιουλίου 2020 στις 9:09 π.μ.

    Κολοκύθια τούμπανο. Ποιοι είναι οι πόντιοι και για αυτούς δεν ισχύουν τα μέρες απαγορευσης; Ή πιστεύει καποιος αφελής ότι ο κόσμος θα τηρήσει τα μέτρα και δεν θα χορέψει; ή δεν θα συνωστιστεί; πρέπει να ματαιωθει για φέτος το πανηγύρι. Διαφορετικά, αν πραγματοποιηθεί, κλείσιμο από την αστυνομία και συλληψη των υπευθυνων για μη συμμόρφωση των κανονισμών και διασπορά της πανδημίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ