Quantcast

http://picasion.com/

Ο Μανώλης Μητσιάς τραγουδάει στο Άλσος για το Νοσοκομείο μας

Για τη δημιουργία ογκολογικού τμήματος
Μια ξεχωριστή συναυλία θα ανοίξει τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο θέατρο Άλσους Μελίνα Μερκούρη. Ο Μανώλης Μητσιάς έρχεται την Κυριακή 19 Ιουλίου στη Βέροια φέρνοντας μαζί του όλες τις τεράστιες επιτυχίες που μας τραγουδάει από το 1969 μέχρι
και σήμερα, «50 χρόνια χρυσάφι» όπως ονομάζεται και η συναυλία, για να ενισχύσει στους σκοπούς του Νοσοκομείου Βέροιας, καθώς τα έσοδα από τη συναυλία θα δοθούν για τη δημιουργία ογκολογικού τμήματος.

Μαζί του στη σκηνή η Χριστίνα Γαλιάτσου, ο λαμπρός πιανίστας Αχιλλέας Γουάστωρ, ο δεξιοτέχνης Ηρακλής Ζάκκας στο μπουζούκι, ο Σταύρος Καβαλιεράτος στο μπάσο, η Τίνα Ντουφεξιάδου στο τσέλο και γύρω του… όλος ο κόσμος, να σιγοτραγουδάει τα αξέχαστα τραγούδια. Τραγούδια σε στίχους κορυφαίων ποιητών και μελωδίες των πιο σπουδαίων συνθετών της χώρας μας όπως: Κηλαηδόνης, Μούτσης, Σπανός, Χατζηνάσιος, Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Μικρούτσικος κ.α. Τραγούδια γνωστά και αγαπημένα όπως: Ελευσίνα, Ερωτικό (Πιρόγα), ο Γιάννης ο φονιάς, Όσο αγαπιόμαστε τα δυο, Με ένα παράπονο, Μη χτυπάς, Φεγγάρι μάγια μου' κανες κ.α.

Τη συναυλία διοργανώνει η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, με την υποστήριξη της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας, του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας «Ο Άγιος Παρθένιος», του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας Ευστάθιος Χωραφάς και του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας. 


Θέατρο Άλσους
Κυριακή 19 Ιουλίου 2020
Ώρα έναρξης: 21:15
Γενική είσοδος : 15€

Δείτε εδώ τις διευκρινίσεις των διοργανωτών σχετικά με τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Προπώληση εισιτηρίων
ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΩΝ Δήμου Βέροιας (8.00π.μ. - 14.00 ) τηλ 2331078100
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Βέροιας (8.00π.μ. - 14.00 ) τηλ
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ τηλ 2331024612
ΟΥΖΕΡΙ ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑ τηλ 2331120327
ΚΑΦΕ ΜΠΡΙΚΙ τηλ 2331020201


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ