Quantcast

http://picasion.com/

Πιερία: Τον τραυμάτισε αγριογούρουνο μέσα στο χωράφι του!

Συνέβη το πρωί της Δευτέρας στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας, όταν ο 50χρονος αγρότης δέχθηκε επίθεση από αγριογούρουνο μέσα στο ίδιο του το χωράφι. Συγκεκριμένα, ο παραγωγός ακτινιδίων από τον Άγιο Σπυρίδωνα πήγε στο χωράφι του για να κάνει αγροτικές εργασίες και συγκεκριμένα να ποτίσει τα ακτινίδιά του. Ήταν γύρω στις 11:30 όταν ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα αγριογούρουνο, το οποίο του επιτέθηκε και τον δάγκωσε στο πόδι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Ο ίδιος, που ήταν μόνος στο χωράφι, προσπάθησε να προστατευτεί και να αμυνθεί με το αγριογούρουνο να φεύγει τελικά αφήνοντάς τον αιμόφυρτο. Ο άτυχος αγρότης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υπήρξε τυχερός καθώς το ζώο θα μπορούσε να του είχε καταφέρει πολύ σοβαρότερα τραύματα.

Αγρότες της Πιερίας αναφέρουν πως αυτή την εποχή βρίσκουν στα χωράφια τους τρύπες από αγριογούρουνα, τα οποία κυκλοφορούν κοντά σε οικισμούς αναζητώντας τροφή και ζητούν να ληφθούν μέτρα καθώς κινδυνεύουν ακόμη και μέσα στα κτήματά τους.

Πέρσι τέτοια εποχή, στον επαρχιακό δρόμο Κατερίνης-Ολυμπιακής Ακτής, ένα αγριογούρουνο είχε προκαλέσει ατύχημα, όταν είχε πεταχτεί μπροστά σε διερχόμενους οδηγούς.

Πηγή

3 σχόλια:

  1. Το τουφέκι και καθαρισμα μικρά μεγάλα μέχρι να μειωθεί ο πληθυσμός τους. Και το κρέας ας το δώσουν στα φτωχαδάκια για βοήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ