Μπαρτζώκας: «Ο κλάδος των δικηγόρων πρέπει να στηριχθεί»

Με κοινοβουλευτική αναφορά του Τάσου Μπαρτζώκα, κατόπιν επιστολής από το Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας, παρενέβη προς την πολιτική ηγεσία, μεταφέροντας τις θέσεις και τα αιτήματα τους για οικονομική στήριξη. Συμμεριζόμενος απόλυτα τη θέση που εκφράζουν τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου ως προς το ρόλο τους για την ομαλή λειτουργία του κράτους δικαίου, αλλά και με δεδομένο ότι ο κλάδος των δικηγόρων δεν συμπεριλαμβάνεται στις υπό στήριξη κατηγορίες, παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις, ο Τάσος Μπαρτζώκας δηλώνει ότι βρίσκεται στο πλευρό τους. Μάλιστα, για πολλά από τα αιτήματα που θέτει ο Δ.Σ.Β, έχουν γίνει ήδη θεσμικές παρεμβάσεις από την πλευρά του, συμπεριλαμβανομένων των κοινοβουλευτικών ερωτήσεων για την αναστολή ή τη μείωση της προκαταβολής φόρου, καθώς και για την ένταξη των επιχειρήσεων άνευ προσωπικού, στο μέτρο της επιστρεπτέας προκαταβολής.

Παρά το γεγονός ότι οι φορολογικές ελαφρύνσεις και η ένταξη των ατομικών επιχειρήσεων στο νέο διευρυνόμενο κύκλο της επιστρεπτέας προκαταβολής, που έχει διεκδικήσει ο Τάσος Μπαρτζώκας θα έχουν θετική έκβαση, όπως ήδη έχει διατυπωθεί από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, ο ίδιος δηλώνει ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για περαιτέρω στήριξη του δικηγορικού κλάδου.

4 σχόλια:

 1. Με όλο το σεβασμό, χωρίς διάθεση ειρωνείας, οι μόνοι επαγγελματίες που δεν έχουν ανοίξει ακόμη, είναι τα ιδιωτικά γυμναστήρια και τα πορνεία. αυτοί δεν πρέπει να στηριχθούν ;
  όλοι οι άλλοι άρχισαν να δουλεύουν.
  Επειδή οι κλάδοι αυτοί δεν έχουν εκπροσώπους στη βουλή να τους υπερασπιστούν ; τι θα πρέπει να γίνει ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ναι , να στηριχθεί , για 2-3 μηνες με καθε μηνα να αναλογει στο 1/12 της ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗΣ (εδω γελανε και τα λαχανα εαν ειναι 5000 ευρω)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. μην τα λες σε εμένα, σε αυτόν και σε αυτούς να τα πεις.

   Διαγραφή
 3. Τάσο παρτο αλλιώς γιατί σε βλέπω να κρύβεσαι στις επόμενες εκλογές ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ