Quantcast

http://picasion.com/

Με 150άρια και σύλληψη κομμώτριας στη Βέροια έκανε ποδαρικό η Μ. Εβδομάδα

Με πρόστιμα και συλλήψεις ξεκίνησε η Μεγάλη Εβδομάδα στην Ημαθία. Η Αστυνομία προχώρησε στη βεβαίωση παραβάσεων για άσκοπες μετακινήσεις, σε οδηγούς και πεζούς που δε διέθεταν τις απαραίτητες βεβαιώσεις, είτε τύπου Α εργοδοτών είτε SMS για κατ' εξαίρεση μετακίνηση. Και αν το Σάββατο του Λαζάρου, που λόγω των καλοκαιρινών θερμοκρασιών και των αυξημένων αγορών ενόψει της Κυριακής των Βαΐων, τα 30 «150άρια» για αδικαιολόγητη μετακίνηση και το ένα «πεντοχίλιαρο» για ανοιχτή καφετέρια, που έπεσαν σε όλη την Ημαθίας, μας φάνηκαν πολλά... η Μεγάλη Εβδομάδα φαίνεται πως άρχισε να σημειώνει νέα ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, τη Μεγάλη Δευτέρα, στην Κεντρική Μακεδονία βεβαιώθηκαν 138 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις και από αυτές, οι 44 ήταν στην Ημαθία. Τη Μεγάλη Τρίτη, από τις 112 παραβάσεις που βεβαιώθηκαν στην Κεντρική Μακεδονία, οι 45 ήταν στην Ημαθία. Και στις 89 βεβαιώσεις στην Ημαθία επιβλήθηκαν και ισάριθμα πρόστιμα των 150€ που προβλέπονται για άσκοπες μετακινήσεις.

Σύλληψη κομμώτριας στη Βέροια
Μάλιστα, την Μ. Τρίτη το μεσημέρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, εντοπίστηκε στη Βέροια κομμωτήριο που λειτουργούσε, παρά το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας που ισχύει από τις 14 Μαρτίου. Οι Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη μιας γυναίκας, της ιδιοκτήτριας του κομμωτηρίου, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Όπως προβλέπεται, της επιβλήθηκε και το πρόστιμο των 5000€. Μάλλον κάποιοι μάλλον δεν μπορούν να κόψουν τη συνήθεια του κομμωτηρίου τη Μεγάλη Εβδομάδα...

Σημειωτέον, είναι η δεύτερη περίπτωση κομμωτηρίου που εντοπίζεται ανοιχτό στη Βέροια, από την ημέρα που επιβλήθηκε το μέτρο, ενώ έχουν εντοπιστεί και τρεις καφετέριες σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια.

2 σχόλια:

  1. Οι παρουσιάστριες στα κανάλια που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου, πως χτενίζονται? Άιντε, τελειώνετε με αυτόν τον επιλεκτικό εγκλεισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε αυτόν που «έδωσε » την κομμωτρια Μεγάλη εβδομάδα .
    Οι εκκλησίες μας χάλασαν που ειναι κλειστές κ δν μπορούμε να δείξουμε το καινούργιο μας παπούτσι κ το καινούργιο μας κουστούμι ή τουαλέτα ,για τις πράξεις μας ουτε λόγος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ