Quantcast

http://picasion.com/

«Παρών» ο Σκουμπόπουλος στην τελετή μνήμης του Κώστα Ζαμπούνη

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά έξι ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την τελευταία πολιτική εμφάνιση του Χρήστου Σκουμπόπουλου. Ήταν Μάιος του 2014, όταν ο επικεφαλής της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας» ανακοίνωνε την πρόθεσή του να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος της Βέροιας. Ωστόσο, ένα νομικό λάθος στην στελέχωση του ψηφοδελτίου είχε ως αποτέλεσμα, ο συνδυασμός του να μην πάρει την έγκριση του πρωτοδικείου και μοιραία να αποκλειστεί από τις εκλογές. Αυτή ήταν και η τελευταία πολιτική παρουσία του έμπειρου πολιτικού, ο οποίος είχε διατελέσει δήμαρχος Βέροιας για 4 χρόνια, κερδίζοντας (2002 -με σχεδόν 20% διαφορά-), αλλά και χάνοντας (2006 - με 3% διαφορά) από την Χαρούλα Ουσουλτζόγλου.
Ο Χρήστος Σκουμπόπουλος επανεμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό στην τελετή εις μνήμην του αείμνηστου δημάρχου Κωνσταντίνου Ζαμπούνη, τον οποίο ο Δήμος Βέροιας τίμησε με την ονομασία μιας οδού στην περιοχή Βίλα του Βικέλα. Θεωρείται πνευματικό τέκνο του Κωνσταντίνου Ζαμπούνη, καθώς οι δύο άντρες είχαν ισχυρούς δεσμούς πολιτικής και προσωπικής φιλίας.

4 σχόλια:

  1. Αυτός που τα ήξερε όλα, πως έκανε τέτοιο τραγικό λάθος και έχασε την ευκαιρία να ξανά διοικήσει ;
    Δυστυχώς η τετραετία του υπήρξε τραυματική για την πόλη, από κάθε άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ;ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ;ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΝ Ο ΣΚΟΥΜΠ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ -ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ- ΣΤΑ "ΓΡΑΝΑΖΙΑ" ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ "ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ" ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ