Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το «ΣούΣουρο» αναβίωσε 23 χρόνια μετά!

Και για 4η χρονιά! Θέλετε να δείτε τι έγινε;
Μια βραδιά από τις τόσες ιστορικές στη νυχτερινή διασκέδαση της Βέροιας αναβίωσε πριν από λίγες μέρες στο bar «Afros». Το «ΣούΣουρο», το κορυφαίο και θρυλικό bar των 90's, άνοιξε για μια ακόμα βραδιά τις πόρτες του και 23 χρόνια μετά υποδέχθηκε παλιούς θαμώνες και νέους φίλους, με το θρυλικό team να είναι στις θέσεις του όπως τότε! Οι ιδιοκτήτες, Παναγιώτης Νοχουσίδης στο σέρβις, Περικλής Παπαγιάννης στην πόρτα και Φώτης Παυλίτσας στο bar, ο Αχιλλέας Μπουτζιώνας στο bar μαζί με την Αθηνά, την Κική και τη Φανή. Ο Κώστας και ο Γιώργος στο σέρβις... Και στα decks ανέβηκαν με ακούσματα της εποχής αλλά και σύγχρονα αγαπημένα, ο Αντώνης, ο Λάζαρος, ο Παναγιώτης, ο Βαλάντης αλλά και ο διαχρονικός Γιάννης (Σάιμον)! Μια βραδιά που έχει γίνει θεσμός πλέον και που κάθε χρόνο κερδίζει όλο και περισσότερους νέους φίλους!

Θέλετε να δείτε τι έγινε;




























































1 σχόλιο:

  1. Άρα δεν είναι 23 χρόνια μετά αλλά ένα χρόνο μετά τα 22 χρόνια. Και αν θέλουμε να ακριβολογήσουμε μόνο πριν από 4 χρόνια ήταν τα 19 χρόνια μετά. Από εκεί και πέρα είναι ένας χρόνος μετά την προηγούμενη χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ