Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκδήλωση για το Άγχος στο ΓΕΛ Μακροχωρίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου η 2η εκδήλωση - συζήτηση της Σχολής Γονέων του ΓΕΛ Μακροχωρίου με θέμα: «Το Άγχος των εξετάσεων και η διαχείρισή του». Τι είναι το άγχος, από πού πηγάζει, ποιες είναι οι επιπτώσεις του στη σωματική και ψυχική υγεία, πώς μπορεί από εχθρός να γίνει σύμμαχος και ποιες είναι οι αποτελεσματικές πρακτικές αντιμετώπισής του συζήτησαν οι ψυχολόγοι, Αγγελή Παρασκευή της Ομάδας Προστασίας Ανηλίκων του Δήμου Βέροιας και η Κακολύρη-Κλίτση Ιωάννα του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Βέροιας με γονείς και μαθητές που κατέκλυσαν την αίθουσα της Βιβλιοθήκης του σχολείου. Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων του ΓΕΛ Μακροχωρίου τις ευχαριστούν θερμά για τις τόσο ενδιαφέρουσες και εύστοχες εισηγήσεις τους και ευελπιστούν σε μελλοντική συνεργασία.

Η επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση της Σχολής Γονέων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαρτίου με θέμα: "Τα όνειρά τους για μένα" και ομιλήτριες την Τσαπαροπούλου Έφη, ψυχολόγο, Λυμούση Σταυρούλα, νομική σύμβουλο και Νατσιοπούλου Χαρούλα, κοινωνική λειτουργό από το Κέντρο Συμβουλευτικής και Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Βέροιας.

Η θεματολογία της Σχολής συνεχώς εμπλουτίζεται και διευρύνεται με θέματα που άπτονται των ενδιαφερόντων και των ανησυχιών των γονιών. Έτσι στις επόμενες συναντήσεις μας θα ασχοληθούμε με θέματα όπως: "Ο καρκίνος του μαστού", "Εθισμός στο διαδίκτυο", "Νεανική παραβατικότητα", "Ενδοσχολική βία - ρατσισμός", "Εξαρτησιογόνες ουσίες", "Επαγγελματικός προσανατολισμός". Η συμμετοχή όλων σας μας τιμά και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ