Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συστάσεις του Δήμου στα μαγαζιά για τα τσιγάρα

Η εφαρμογή του νόμου κατά του καπνίσματος απαγόρευσε πλήρως, το κάπνισμα και την κατανάλωση προϊόντων καπνού σε διάφορους χώρους μεταξύ των οποίων και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εξαιρουμένων των εξωτερικών τους χώρων, σε περίπτωση που είναι περιμετρικά ανοικτοί σε δύο πλευρές τουλάχιστον. Αποτέλεσμα της εφαρμογής του νόμου είναι οι εξωτερικοί χώροι των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος να γεμίζουν αποτσίγαρα τα οποία ρυπαίνουν το περιβάλλον και αλλοιώνουν την αισθητική του περιβάλλοντος χώρου. Οι υπεύθυνοι των καταστημάτων παρακαλούνται για τη διατήρηση της καθαριότητας στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων τους και την ενημέρωση των πελατών τους για την μη απόρριψη των τσιγάρων στα πεζοδρόμια και το οδόστρωμα.

1 σχόλιο:

  1. Αρχικά ας φροντίσει ο δήμος και η δημοτική αστυνομία να περιορίσει τα τραπεζοκαθίσματα στον νόμιμο χώρο που δικαιούται το κάθε καταστημα και να μην κάνουν τα στραβά μάτια.Για να μπορούμε να βγαίνουμε βόλτα με τα παιδιά μας με ασφάλεια και να μην κινδυνεύουμε επειδή δεν χωράνε στα πεζοδρόμια.Γιατι αυτό που διαπιστώνεται καθημερινά είναι ότι πολλοί αρμόδιοι αντί να κάνουν σωστά την δουλειά τους κάνουν μόνο δημόσιες σχέσεις.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ