Quantcast

http://picasion.com/

Απεργιακή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στη Βέροια

Απεργιακή κινητοποίηση πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου στην πλατεία Ωρολογίου το ΠΑΜΕ Ημαθίας στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, με αφορμή την κατάθεση στη Βουλή του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό. Στην απεργιακή συγκέντρωση κεντρική ομιλήτρια ήταν η Άννα Κοκοζίδου αντιπρόεδρος του Δ.Σ ΣΕΠΕ νομού Ημαθίας, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν, η αντιπρόεδρος του Συνδικάτου Γάλακτος - Τροφίμων και Ποτών Ημαθίας - Πέλλας Κούλα Χατζηθεοδωρίδου, η πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας Βάσω Αθανασιάδου και ο Σωτήρης Κοτζαμπασόπουλος εκ μέρους της Επιτροπής Αγώνα Αγροτών Αλεξάνδρειας. Ακολούθησε πορεία στο κέντρο της Βέροιας. 

Δείτε φωτογραφίες:
















































8 σχόλια:

  1. Οι ίδιοι και οι ίδιοι γραφικοί της πόλης για άλλη μία φορά, 30 άτομα ταλαιπώρησαν ολόκληρη πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε στον καναπέ σου κ κοιτά μην πέσει το ταμπλετ απ την κοιλάρα σου

      Διαγραφή
  2. Σχεδόν όλοι ηλικιωμένοι, συνταξιούχοι, βολεμένοι από ΠΑΣΟΚ δεκαετίας '80, που τώρα ζητάνε και τα ρέστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι νέοι που βλέπω κι αυτοί βολεμένοι είναι. Κηφήνες του δημοσίου, επάγγελμα συνδικαλιστές. Πρέπει να κάνουν και καμιά πορεία για να δικαιολογήσουν τον μισθό τους.

      Διαγραφή
  3. Ο σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών, είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας.

    Η λαθρομετανάστευση, χρησιμοποιείται αφ’ ενός ως απεργοσπαστικός μηχανισμός, αφ’ ετέρου με τον εργατικό υπερπληθυσμό – πλεόνασμα που δημιουργεί ρίχνει το επίπεδο ζωής σε κατάσταση δουλοπάροικου!

    Γιατί το ΚΚΕ υποστηρίζει τους Πακιστανόαλγερινοιρακινοιρανοαφγανους αδερφούς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι πιο θλιβερό να βλέπεις τους γνωστούς αργόσχολους της πόλης, και μερικούς δήθεν αριστερούς να ταλαιπωρούν μία ολόκληρη πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ , 30 ΑΤΟΜΑ ΚΟΛΛΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ !!! ΠΑΝΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ , ΑΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ... ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε 5-6 χρόνια που θα πεθάνουν τα ραμολιά, να δω πώς θα κλείνουν τους δρόμους οι 5-6 επαγγελματίες τεμπέληδες που θα απομείνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ