Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Μαϊμού» Αστυνομικός τρέλανε στις κλήσεις τη Βέροια

«Έγραψε» τη μισή πόλη
Ποιος Ταξίαρχος Θεοχάρης; Κατά την διάρκεια του δρώμενου των Μωμόγερων στο κέντρο της Βέροιας, ποιος είδε τον Αστυνομικό του εθίμου και δεν τον φοβήθηκε! Ένα αδέκαστος ένστολος, σοβαρός και αγέλαστος, προκάλεσε πανικό σ' όλη την πόλη, έβαλε τους πάντες σε τάξη και χάλασε ένα μπλοκάκι να κόβει κλήσεις στους...
ατίθασους! Ο λόγος για τον Αστυνομικό, έναν από τους χαρακτήρες που συμμετέχουν στο έθιμο των «Μωμόγερων» και που αναβίωσε στην πόλη της Βέροιας από την Εύξεινο Λέσχη. Ο ψαρωτικός Αστυνομικός, καθ' όλη τη διάρκεια του δρώμενου αγριοκοίταζε όσους έριχναν το βλέμμα τους στις νύφες, ενώ έκοβε κλήσεις σε όσους τολμούσαν να τις ακουμπήσουν. Από τη σφυρίχτρα και το μπλοκάκι του... κακού «μπάτσου», δε γλύτωσε κανένας!

1 σχόλιο:

  1. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για να περάσουμε όμορφα και να διασκεδάσουν οι περισσότεροι που ήρθαν να παρακολουθήσουν το δρώμενο. Ευχαριστώ πολύ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ