Quantcast

http://picasion.com/

Δεν φαντάζεστε ποια διάσημη τραγουδίστρια πέρασε την Πρωτοχρονιά στην Ημαθία

Μια απρόσμενη καλλιτεχνική παρουσία εθεάθη αυτές τις ημέρες στην Ημαθία, σκορπώντας ενθουσιασμό στους λάτρεις της Ελληνικής Μουσικής. Μια σπάνια ερμηνεύτρια με πλούσιο ταλέντο βρέθηκε στην Νάουσα, όπου και πέρασε τις ημέρες των εορτών. Άλλωστε η αγάπη της για την Ηρωική
Πόλη ήταν πάντα πολύ μεγάλη και αρκετά συχνά την επισκέπτεται για να συναντήσει συγγενείς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ο λόγος φυσικά για την διάσημη τραγουδίστρια Ελένη Τσαλιγοπούλου, η οποία «απαρνήθηκε» τα φώτα της κοσμικής Αθήνας και αποφάσισε να περάσει την Πρωτοχρονιά της στην όμορφη Νάουσα. 
Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της 31ης Δεκεμβρίου, ο φακός την εντόπισε έξω από το Gillan’s Bar, με τη Βέτα Καλού και την παρέα της. Πάντα λαμπερή και ευγενική, πρόσφερε το καλύτερο χαμόγελό της, ευχόμενη χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος!

Πηγή Φώτο

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ