Quantcast

http://picasion.com/

Στη Βέροια το Σάββατο η πρόξενος της Κένυας

Μαζί με Κενυάτη που θα τρέξει στον Φιλίππειο
Στα πλαίσια του λαϊκού αγώνα 8ος Φιλίππειος δρόμος που θα πραγματοποιηθεί στις 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019 και με αφορμή την συμμετοχή του Κενυάτη δρομέα στον αγώνα των 14,5χλμ, ο Σύλλογος δρομέων Βέροιας θα
φιλοξενήσει στην πόλη μας,
την Πρόξενο της Κένυας στην Ελλάδα. Η Πρόξενος της Κένυας Βίκυ Πανταζοπούλου, έχει Ελληνική καταγωγή και αποδέχτηκε την πρόσκληση μας με μεγάλη χαρά. Με αφορμή την επίσκεψή της στην Βέροια θα συναντήσει διάφορους τοπικούς φορείς ελπίζοντας να βγει κάτι καλό και για τις 2 πλευρές.

Το βράδυ το Σαββάτου 7/12 και μετά το τέλος του αγώνα των 4,5km City Trail, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Sυμβουλίου του Δημαρχείου Βέροιας από τον Κενυάτη δρομέα Amos Coech Limakori με θέμα τον τρόπο προπόνησης των Κενυατών δρομέων, στην επιλογή του terrain, στις διατροφικές και καθημερινές αθλητικές συνήθειές τους και θα δεχτεί ερωτήσεις από το κοινό. Επίσης ο Κώστας Σταμούλης, που παρέμεινε ένα μήνα στο Iten της Κένυας την πόλη των πρωταθλητών των μεγάλων αποστάσεων, θα παρουσιάσει ένα βίντεο από την περιοχή και τους δρομείς και θα αναφερθεί στη δική του εμπειρία.


5 σχόλια:

  1. Έτσι και αλλιώς αρκετές χιλιάδες Κενυάτες έχουν έρθει και ζουν στην ανοιχτή για όλους Ελλάδα,
    Πολλοί έχουν ήδη και υπηκοότητα.
    Θελουμε και άλλους!
    10-15 εκατομμύρια Κενυάτες,μπορούν να χωρέσουν,
    Είμαστε είπαμε ορθάνοιχτοι,
    Σαν χώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άραγε ο Κενυάτης πλήρωσε την συνδρομή των 10€ για να τρέξει; Άσε ρε μεγάλε διοργανωτή, δεν θα πληρώσω το μετάλλιο μου, έτρεξα στον Μαραθώνιο 45 χιλιόμετρα και πήρα το μετάλλιο όπως το αξίζω, ξέρεις οι αρχαίοι Έλληνες έτρεχαν για ένα στεφάνι δάφνης, που δεν το είχαν πληρώσει ή το κόψαν πριν... καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε ''μαραθωνοδρόμε'' αμφιβάλλουμε πολύ εαν ετρεξες ποτε Μαραθώνιο, γιατί όποιος τρέχει Μαραθώνιο ξέρει και το καθε εκατοστό της διαδρομής και ο Μαραθώνιος είναι 42.2χλμ και οχι 45χλμ. Λυπάμαι που το λέω άλλα από τρέξιμο και απο αγώνες είσαι βαθιά νυχτωμένος και μάλλον στην αρχαία Ελλάδα έχεις μείνει. Ξέρεις πέρασαν και 2500 χρόνια απο τότε και τα πράγματα άλλαξαν λίγο. Αλλα μάλλον εισαι απο αυτούς που θαυμάζουν οτι γίνεται εξω απο την πόλη τους, αλλα αν γινει κατι θετικό εδω σπεύδουν να το κατηγορήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ μεγάλε διοργανωτή και υποστηρικτές αυτών, την γνώμη μου απλά και μόνο είπα, για εμένα έτρεξα και για το αρχαίο πνεύμα, άραγε γνωρίζεις καθόλου απο Αθήνα ή ότι βλέπεις στην τηλεόραση; Επειδή προφανώς δεν έχεις βγεί απο τα σύνορα της πόλης σου και επειδή ζεις 2500 χρόνια μετά... πλήρωσε την συνδρομή του Κενυάτη και ζήτα απο όλους τους άλλους να κάνουν την κατάθεση... πολύ προοδευτικός...

      Διαγραφή
  4. υπερβολες απ ολους. ουτε τα 10 και τα 100 € αλλαζουν τιποτα, ουτε αρχαια ελλαδα θα γινουμε παλι αλλα και ουτε κατι το σημαντικο και πολυτιμο γινεται στη βεροια λογω του αγωνα αυτου. καλο το πανηγυρακι αλλα μεχρι εκει. το μεγαλο κερδος ισως ειναι η διαφήμιση της ιδεας " βαζουμε την κινηση - αθλητισμο στη ζωη μας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ