Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στήνονται κάλπες την Κυριακή στη Λυκογιάννη

Εκλέγουν σύμβουλο για το τοπικό συμβούλιο - Ποιοι οι υποψήφιοι
Στις κάλπες θα προσέλθουν την Κυριακή οι κάτοικοι της Λυκογιάννης του δήμου Βέροιας, καθώς θα κληθούν να εκλέξουν σύμβουλο για το τοπικό συμβούλιο καθώς και το αναπληρωματικό μέλος. Οι κάλπες ανοίγουν ξανά στη
Λυκογιάννη, έπειτα από την κενή θέση που έμεινε στο τοπικό συμβούλιο, με την μη αποδοχή εκλογής και ορκωμοσίας των συμβούλων που ανέδειξαν οι κάλπες του Μαΐου. Οι υποψήφιοι σύμβουλοι είναι δύο, ενώ η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, σε ένα εκλογικό τμήμα, στο πρώην κοινοτικό κατάστημα Λυκογιάννης. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του δήμου Βέροιας:

Την 8η Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Κυριακή και από ώρα 07.00 έως ώρα 19.00: 
Θα διεξαχθεί στο εκλογικό τμήμα της Κοινότητας Λυκογιάννης του Δήμου Βέροιας η ψηφοφορία για την ανάδειξη ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Συμβούλου της Κοινότητας Λυκογιάννης του Δήμου Βέροιας, με μόνιμο πληθυσμό άνω των τριακοσίων (300) κατοίκων, 
από τον πίνακα υποψηφίων όπως αυτοί ανακηρύχθηκαν με την πιο πάνω απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βέροιας και θεωρήθηκαν με την ανωτέρω απόφαση του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, από τους κατωτέρω υποψηφίους : 

Μεμονωμένοι υποψήφιοι: 
1. ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 
2. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ 

Το εκλογικό τμήμα και κατάστημα ψηφοφορίας για τη διενέργεια των εκλογών της 8ης Δεκεμβρίου 2019, για την ανάδειξη ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Συμβούλου της Κοινότητας Λυκογιάννης του Δήμου Βέροιας  ως κατωτέρω:
Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Λυκογιάννης
1η αίθουσα αριστερά
Από: Αζναουρίδου Ευριδίκη
Έως: Ψυλοπούλου Ευδοκία

Η παρούσα  να τοιχοκολληθεί στο ως άνω Κατάστημα ψηφοφορίας και στα δημοσιότερα μέρη της Δημοτικής Ενότητας Απ. Παύλου του Δήμου Βέροιας μέχρι την 4η Δεκεμβρίου 2019 και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ