Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μύρισαν Χριστούγεννα στην αυλή του 9ου Δημοτικού

Οι Μωμόγεροι της Νέας Νικομήδειας σκόρπισαν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους
Μία εξαιρετική γιορτή για την υποδοχή των Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στην αυλή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας. Καλεσμένοι οι «Μωμόγεροι» της Ν.
Νικομήδειας που παρουσίασαν το πανάρχαιο έθιμο στους μαθητές του σχολείου, στους γονείς του αλλά και στον απλό κόσμο που βρέθηκε εκεί για να απολαύσει την θεαματική αναπαράσταση του δρώμενου. Οι Μωμόγεροι ξεσήκωσαν το κοινό με τις χορευτικές τους φιγούρες, παρουσιάζοντας ένα αυτοσχεδιαστικό σατυρικό δράμα.

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου καραβιού εντυπωσίασε, όταν όλα τα φώτα έσβησαν υπό τους ήχους γιορτινών τραγουδιών. Παράλληλα προσφέρθηκαν κάστανα και ζεστό κρασί, όπως και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά που έδωσαν άρωμα γιορτών. Το μπαζάρ που διοργανώθηκε, οι όμορφες κατασκευές και το face painting που έκαναν εθελόντριες μαμάδες είχε θέμα τι άλλο; Το πνεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και τη μεταμόρφωση των παιδιών σε μικρά ξωτικά και χιονονιφάδες!

















































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ