Είναι ζευγάρι η Ιωαννίδου και ο Αγγελόπουλος;

Τι απάντησε η ίδια στην Φαίη Σκορδά
Η Εύη Ιωαννίδου πέρασε το κατώφλι του Πρωινό την Πέμπτη και πέρα από την καριέρα της στο εξωτερικό, αυτό που περίμεναν όλοι να ακούσουν ήταν αν η ίδια και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ζευγάρι και αν μιλά με τις περσινές φίλες της από το
GNTM, Μέγκι Ντρίο και Μικαέλα Φωτιάδη. «Όχι, δεν ισχύει. Με τον Γιώργο είχαμε επαγγελματική σχέση και αυτό ήταν όλο, μέχρι εκεί. Γενικότερα δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή, δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα. Θα έλεγα αν είχα κάτι, αλλά δεν έχω κάτι με τον Γιώργο, το ξεκαθαρίζω», είπε βάζοντας τελεία στο θέμα, η Εύη Ιωαννίδου. «Δεν μιλάω με την Μέγκι Ντρίο και την Μικαέλα Φωτιάδη. Στην έξω ζωή κατάλαβα ότι δεν ταιριάζουμε, δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Θεωρώ ότι πραγματική φιλία μέσα από ένα ριάλιτι δεν είναι εύκολο. Οπότε δεν κράτησε», τόνισε η Εύη Ιωαννίδου.

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ