Quantcast

http://picasion.com/

Γιατί «σνομπάρει» την Ημαθία ο Τσίπρας;

Έβγαλε είδηση η ερώτηση του veriotis.gr
Στη Βέροια βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου η Έφη Αχτσιόγλου, προκειμένου να συμμετέχει στην ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελιά, με τίτλο «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου». Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός
Εργασίας παραχώρησε συνέντευξη τύπου μαζί με τη βουλευτή Φρόσω Καρασαρλίδου και τον εκπρόσωπο της Προοδευτικής Συμμαχίας Στέργιο Καλπάκη, ενώ τον γενικό συντονισμό της συζήτησης είχε ο Τάσος Κωστόπουλος. 

Η κ. Αχτσίογλου μεταξύ άλλων τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ένα γενικό προσκλητήριο για μια ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία. Όπως ανέφερε, ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να έρθει σε επαφή με κάθε πολίτη ξεχωριστά που ονειρεύεται ένα προοδευτικό αύριο. 

«Θέλουμε κυρίως να ακούσουμε τους πολίτες, να συζητήσουμε τι έγινε στην περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε κι εμείς να γίνουμε πιο ώριμοι με προτάσεις που να εστιάζουν στα προβλήματα των πολιτών αλλά και ο κόσμος να έχει ενεργό συμμετοχή» δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώην Υπουργός.

Αρχές του 2020 ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί τη Βέροια και θα έχει αλλεπάλληλες συναντήσεις

Σε σχετική ερώτηση του veriotis.gr, γιατί τόσα χρόνια ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έρχεται στην περιοχή μας και αν τελικά «σνομπάρει» την Ημαθία, η κ. Αχτσίογλου τόνισε:


«Είμαι βέβαιη ότι δεν την σνομπάρει. Ο Αλέξης Τσίπρας εδώ και αρκετό διάστημα κάνει περιοδείες σε όλη τη χώρα και ειδικά το τελευταίο διάστημα κάνει επαφές με τον κόσμο με τη μορφή ανοιχτών συνελεύσεων σε χωριά και καφενεία, κάτι που δεν έχω ξαναδεί από πρώην πρωθυπουργό. Έχει στο πρόγραμμά του να κάνει μια μεγάλη περιοδεία και να καλύψει όλη τη χώρα και από όσο γνωρίζω θα έρθει και στην Ημαθία στις αρχές του νέου χρόνου, ώστε να καλύψει αυτή του την απουσία». 

Με την Φρόσω Καρασαρλίδου να συμπληρώνει «Είναι δύσκολος νομός η Ημαθία και γενικά όλοι οι νομοί της Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω του Μακεδονικού ζητήματος». 

9 σχόλια:

  1. "ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ένα γενικό προσκλητήριο για μια ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία", ο κ. Τσιπρας εφυγε απο πρωθυπουργός και είναι ακομα αρχηγος κοματος. εχει ξανα γίνει? στα δημοκρατικα κοματα γινονταν διαδικασιες εκλογης προεδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον αμφισβήτησε κανένας και δεν το μάθαμε; 32% πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ και μεγάλο κομμάτι ,χάρη σ' αυτόν!

      Διαγραφή
    2. ανεξαρτητα απο ποσοστα οι αλλοι οταν φευγαν απο την πρωθυπουργια καναν εκλογες στα δημοκρατικά κοματα..

      Διαγραφή
    3. ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΛΕΝΙΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΒΓΑΙΝΕ

      Διαγραφή
  2. Πάρε τον Σύριζα στα χέρια σου και πνιξ'τον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού μας σνομπάρει ο Τσίπρας πρέπει να θεωρούμαστε από τους τυχερούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέντε χρόνια μας.... Και τώρα θέλετε να ωριμάσετε. Δηλαδή 5 χρόνια χωρίς σάλιο & ανωριμα. Φαντάσου τι θα γίνει μετά την ωρίμανση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ φίλε μου ξαναψηφίσες αυτούς που διέλυσαν την χώρα. Πασοκ-Νδ!

      Διαγραφή
  5. Αφού ''πούλησε'' στεγνά την Μακεδονία, τι να έρθει να κάνει στην Ημαθία; Να επιβεβαιώσει το παλιό γνωμικό: ''ο δολοφόνος ξαναγυρνά στον τόπο του εγκλήματος''; Καλύτερα στους καρναβαλιστές των Πατρών, στους αλλοδαπούς και στους μαυροπουκαμισάδες του Πολάκη. Εκεί παίρνει υψηλό ποσοστό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ