Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πολύ «προχώ» οι Αστυνομικοί - Έβαλαν δωρεάν Wi-Fi για τους πολίτες

Πας στο Τμήμα;
Σερφάρεις στο ίντερνετ!
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού Ημαθίας αφουγκραζόμενη τις εξελίξεις τις τεχνολογίας και τις ανάγκες των μελών της, τα τελευταία 7 χρόνια δαπανά σε μηνιαία βάση, μέρους των εισφορών της, προκειμένου να παράσχει στο σύνολο των αστυνομικών υπηρεσιών και τα μέλη της και όπου υπήρχε η δυνατότητα, ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η δράση αυτή αγκαλιάστηκε απ’ τους «ενστόλους» και πλέον η ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο αποτελεί βασικό αγαθό για την άσκηση των καθηκόντων τους.

Σήμερα και έπειτα από 7 χρόνια, η Ένωση βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η παροχή διαδικτύου στις αστυνομικές υπηρεσίες θα είναι Δωρεάν και για όλους τους πολίτες. Όσοι βρεθούν για την εξυπηρέτηση τους σε κάποια αστυνομική υπηρεσία της Βέροιας, της Αλεξάνδρειας και της Νάουσας θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν Δωρεάν στο διαδίκτυο κατά την παραμονή τους στις ανωτέρω υπηρεσίες.

Το Προεδρείο της Ένωσης με ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά τον Κώστα Χριστοδουλίδη για τις τεχνικές γνώσεις που παρείχε και την συμβολή του στην εγκατάσταση του νέου εξοπλισμού που απαιτήθηκε για το νέο εγχείρημα (Routers & access points)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ