Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παρελθόν από τη Βέροια ο Θεοδοσιάδης

Πλήρωσε το μάρμαρο των κακών εμφανίσεων της ομάδας
Μπορεί η Βέροια να είχε καλή βαθμολογική παρουσία στη Football League, ωστόσο ο ποδόσφαιρο που έπαιζε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν αρκετά κακό. Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ (δείτε

εδώ) ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης, βρισκόταν σε αρκετά δύσκολη θέση και το… διαζύγιο δεν άργησε. Ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί πλέον παρελθόν από τη Βέροια, αφού δεν κατάφερε να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί. Το πρωί της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου έγινε συνάντηση με τα ανώτατα κλιμάκια της διοίκησης όπου και επήλθε το οριστικό διαζύγιο. Έτσι, η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση, προκειμένου να βρεθεί αυτός που θα τον αντικαταστήσει με τον καλύτερο τρόπο. Ο Θεοδοσιάδης, αναμένεται να βρεθεί για τελευταία φορά στην προπόνηση, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους πρώην παίκτες του.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Διοίκησης:

«Ο Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ και ο Σάκης Θεοδοσιάδης προχώρησαν σήμερα στη λύση της συνεργασίας τους. Στην πρωινή συνάντηση με τη Διοίκηση αποφασίστηκε, κοινή συναινέσει, να διακοπεί η κοινή τους πορεία. Ο Ν.Π.Σ. τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του, όχι μόνο ως προπονητή αλλά και ως άνθρωπο, και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.»

3 σχόλια:

  1. Τι καλη βαθμολογικη συγκομιδη ρε παιδια σε 5 αγωνες στη βεροια 9 βαθμοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΑΛΕΦΑΝΤΟ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παρελθόν είναι και η βεροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ