Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κομπλέ η Καλαμάτα κόντρα στη Βέροια - Δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3

Η επιστροφή του Θεοδοσιάδη ως αντίπαλος
Ολοκληρώθηκε πριν λίγο στα Παλιάμπελα η… Μεσσηνιακή προετοιμασία της «Μαύρης Θύελλας», για τον αγώνα του Σαββάτου στην Βέροια με την «Βασίλισσα του Βορρά». Στις 3 το μεσημέρι αναχώρησε η «μελανόλευκη» αποστολή με το πούλμαν της ομάδας και σε

αυτή θα συμμετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην των τραυματιών Κουιρικίδη, Γεωργόπουλου και βέβαια του τιμωρημένου με κόκκινη (2η κίτρινη), στον αγώνα με τον Ασπρόπυργο, Οσμάνατζιτς. Και ο λόγος που αυτό γίνεται, δεν είναι άλλος διότι οι «μελανόλευκοι» την Τετάρτη παίζουν στη Λάρισα με την ΑΕΛ για το Κύπελλο, δεν θα επιστρέψουν στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, άρα χρειάζεται ο Σάκης Θεοδοσιάδης να έχει μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές του. 

Στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, η Καλαμάτα θα φτάσει σήμερα το βράδυ και αύριο το πρωί θα προπονηθεί σε γήπεδο της πόλης και στη συνέχεια θα βγει και η αποστολή. Θυμίζουμε πως το μεγάλο αυτό ματς ανάμεσα στις δύο ιστορικές ομάδες, θα λάβει χώρα μεθαύριο στις 3 μ.μ. και δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3, παρότι αρχικά είχε επιλεγεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ