Quantcast

http://picasion.com/

Έκτακτο! Αυτός είναι ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου

Ανακοινώθηκε το όνομα του νέου διοικητή που θα αναλάβει τις τύχες του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας. Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου, το Υπουργείο Υγείας με επίσημη ανακοίνωσή του γνωστοποίησε πως ο εκπαιδευτικός Ηλίας Πλιόγκας, θα είναι ο νέος
διοικητής. Ο κ. Πλιόγκας είναι δάσκαλος, με καταγωγή από τα Γιαννιτσά και είναι 51 χρονών. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. και εργάζεται στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΠΛΙΟΓΚΑΣ

Πολιτική Δράση

Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιαννιτσών.

Ιδρυτής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο νεοσύστατο Παιδαγωγικό Τμήμα του ΑΠΘ (1986).

Μέλος της Γραμματείας Φοιτητικού ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης. Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών στο Παιδαγωγικό Θεσσαλονίκης (1989,1990).


Εκπρόσωπος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη Σύγκλητο του ΑΠΘ και σε όλα τα συνέδρια ΕΦΕΕ και ΦΕΑΠΘ.

Μέλος της ΔΑΚΕ στο Νομό Πέλλας από το 1995.

Πρόεδρος ΝΕΦΕ Χαλκιδικής στις πρόσφατες εκλογές ανάδειξης οργανώσεων της ΝΔ


Δράση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

1994. Δημοτικός σύμβουλος Γιαννιτσών, δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης και νεώτερος σε ηλικία.

1998. Δημοτικός Σύμβουλος Γιαννιτσών, πρώτος σε σταυρούς προτίμησης μεταξύ όλων των συνδυασμών. Πρόεδρος της μεγαλύτερης Δημοτικής Επιχείρησης (ΔΕΠΑΓ) στην Πέλλα. Το 2001, σε διάστημα δύο ετών, παραδίδει μια έως τότε παθογόνο επιχείρηση, με κέρδη που στο σύνολό τους μετατρέπονται σε κοινωνικό προϊόν στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Για τη δράση του βραβεύεται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.


2002. Νομαρχιακός Σύμβουλος Πέλλας. Με την ιδιότητα του πρόεδρου της ΝΕΛΕ αναλαμβάνει την προώθηση προγραμμάτων ενίσχυσης της «Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» που είχαν ως αποτέλεσμα την χρηματοδότηση δεκάδων επιχειρήσεων σ’ολόκληρο το Νομό Πέλλας.

2006. Υποψήφιος Δήμαρχος Γιαννιτσών, επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Τα Γιαννιτσά Μπροστά». Το ψηφοδέλτιο απαρτίζουν υποψήφιοι προερχόμενοι από όλους τους πολιτικούς και κομματικούς χώρους. Ο συνδυασμός λαμβάνει το 15% των ψηφοφόρων και εκλέγει τρείς δημοτικούς συμβούλους.



Κοινωνική-πολιτιστική δράση

Από τη δεκαετία του ’80 μέχρι και σήμερα, αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο και συμμετέχει σε δεκάδες ραδιοφωνικές-τηλεοπτικές εκπομπές των τοπικών ΜΜΕ. Είναι μέλος πολιτιστικών, αθλητικών συλλόγων μεταξύ αυτών, στην Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών, στο Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών, στον Όμιλο Ροταριανών Γιαννιτσών κ.α. ενώ συμμετέχει συνεχώς ως εθελοντής σε δράσεις κοινωνικών φορέων.


Επιστημονική δράση

Συνεργάτης του Καθηγητή Νεοελληνικής Ιστορίας του ΑΠΘ, κ. Κωνσταντίνου Βακαλόπουλου στο ΑΠΘ, εργάζεται σε ερευνητικά προγράμματα και εκπονεί διδακτορική διατριβή σχετικά με το Μακεδονικό Ζήτημα.


Το βιβλίο της ΟΝΝΕΔ

Το 1992 επί Πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, συγγράφει και παραχωρεί στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ τα πνευματικά δικαιώματα του βιβλίου του, «Το Μακεδονικό Ζήτημα, Ιστορική και Πολιτική Διάσταση». Το βιβλίο έγινε επίσημη έκδοση της ΟΝΝΕΔ και παρουσιάστηκε στην Αθήνα από την Υφυπουργό Εξωτερικών κ Βιργινία Τσουδερού.


Οικογενειακή κατάσταση

Είναι παντρεμένος με την Οδοντίατρο Αγνή Στάχταρη και έχουν δύο κόρες.

30 σχόλια:

  1. για ένα είμαι σίγουρος. θα μάχομαι μέχρι τέλους την κομματικοποίηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κυριότερο προσόν είναι ότι είναι Δεξιούλης, στην Ελλάδα αυτό είναι υπέρ αρκετό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαρύ βιογραφικό αλλά... μόνο στο κόμμα!

    Ας ελπίσουμε στο ότι είναι (ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ) δάσκαλος και ότι γενικά οι εκπαιδευτικοί είναι ηθικοί τίμιοι και νοικοκύρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήταν έτσι δεν θα αναλάμβανε ,στο ξέρει ότι δεν μπορεί! Και μένα μ'αρεσουν τα αεροπλάνα,αλλά δεν μπορώ να τα οδηγήσω!

      Διαγραφή
  4. Μας δουλεύετε; Αυτή είναι η αριστεία που μας λέγατε; Παιδαγωγική Ακαδημία έχει τελειώσει με μεταπτυχιακό στη ΝΔ! Καταλάβαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή ένας ΔΑΣΚΑΛΟΣ διοικητής νοσοκομείου!!!! Από αριστεία ο Κούλης, να φάνε και οι κότες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γενικα και στα "χαρτια" του ο εκπαιδευτικος φαινεται λιγος αλλα ολες αυτες τις δεκαετιες εχουμε δει και κατι αστερια ( σε διαφορες αλλες θεσεις οχι στο ΓΝΝΒ) με ενα καρο τιτλους που αλωνιζαν ή αφηναν τους αλλους να αλωνιζουν.

      Διαγραφή
  6. Κριμα Κουλη με τετοια στελεχη ασχετα θα πας τη χωρα μπροστα ; Τι μανατζερ ειναι αυτος και τι σχεση εχει με την υγεια ;
    Καταλαβαμε ..... Μια απο τα ιδια εισαι. Παχια λογια μεχρι να παρεις την εξουσια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γελάνε οι αφρικανικες χώρες με τα χάλια σου ελλαδιτσα μου. Δάσκαλος διοικητής νοσοκομείου...... Οκ ρε αλάνια το καταλάβαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ -ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ - ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ "ΑΨΟΓΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βάλτε τώρα και από μία νοσηλεύτρια ή τραυματιοφορέα διευθύντρια σε κάθε λύκειο της πόλεως, και θα είμαστε πάτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ Ή ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ( ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΊΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ). ΑΠΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ...
    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΠΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΧΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΉ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΤΡΥΦΕΡΗ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για διοίκηση νοσοκομείου μιλάμε και όχι για σχολείο! Μην μου πεις ότι ο κλάδος των δασκάλων ξέρει κι απ' αυτήν;

      Διαγραφή
    2. ναι για διοικηση νοσοκομειου μιλαμε αλλα εχουμε δει και τους "πολυ σχετικους" (γιατρους ,δικηγορους, μηχανικους κτλ κτλ ) πού μας εχουν φερει και το κρατος ολοκληρο και τις ΔΕΚΟ και τα διαφορα νοσοκομεια που διοικησαν. για αυτο ασε καλυτερα να βγαλουμε συμπερασμα απο το αποτελεσμα. ενα θα ηταν το επιχειρημα ισως, οι θεσεις αυτες να επανδρώνονται απο τα στελεχη -πτυχιουχους δημοσιας διοικησης -υγειας. τοτε οκ θα μιλαμε για πολυ εξειδικευμένα ατομα. αλλα τωρα σχεδον ολοι το ιδιο ειναι. μας εχουν καταστρεψει δεκαετιες τωρα γιατροι δικηγοροι και μηχανικοι σε παρομοιες θεσεις.

      Διαγραφή
    3. ΟΧΙ, ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ.

      Διαγραφή
    4. 25 αναρτήσεις για το θέμα...λοιπόν, πάμε καλά, αν συνεχίσουμε έτσι ,ίσως κάτι γίνει...

      Διαγραφή
  11. Σχετικότατος με το αντικείμενο ο κύριος . Μεταξύ πολλών...αρίστων, αρίστευσε στο ευγενές άθλημα της κομματικής ενσημοκόλλησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο καθένας καταθέτει θετική ή αρνητική άποψη, ανάλογα με την κομματική του ταυτότητα. Το μοναδικό προσόν αυτού του ανθρώπου για τη συγκεκριμένη θέση είναι πρόεδρος της οννεδ. Λυπηρό ...........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχει κι άλλο προσόν! Απέτυχε σαν υποψήφιος δήμαρχος,κάπου έπρεπε να βολευτει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1000% κομματική επιλογή όπως τις περισσότερες φόρες, αλλά γιατί τόση γκρίνια για το επάγγελμα του ανθρώπου;;;; τοση ειρωνεία;;;; δεν χορτάσαμε από τόσους δικηγόρους, γιατρούς και άλλους του πολυτεχνείου τόσα χρόνια;;; τόσο ευχαριστημένοι είμαστε από όλους τους προηγούμενους;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΚ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΤΥΠΟΣ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ;;;; ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ;;; ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΜΥΝΑΣ ΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ;;; ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ;;; ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΕΠΆΓΓΕΛΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν ήταν σωστός Δάσκαλος, θα υπηρετούσε στην Εκπαίδευση και την Αγωγή. Δεν κακίζεται γιατί ήταν δάσκαλος (πόσα χρόνια έχει να μπει σε τάξη είπαμε;) αλλά επειδή γαντζώνεται σε κόμμα εξουσίας για να αναλάβει θέση αργομισθίας, σε τομέα με τον οποίο κάθε άλλο παρά επαΐων είναι.

    Αυτό είναι αίσχος, και πρέπει να αταμστήσει. Έξω οι αποτυχημένες δικηγορίνες από το υπουργείο Παιδείας, οι αντιρρησίες από το Αμύνης, οι βιβλιοπώλες από το Βιομηχανίας! Ο καθένας στον τομέα του. Αυτό λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έκαστος στο είδος του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν ήθελαν Δεξιό άριστο ντε και καλά,ας βαζανε έναν σχετικό με το αντικείμενο. Πάλι σε ξένες πλάτες ,θα μάθει κάποιος την δουλειά; ΙΕΚ το κάναμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αποτυχων υποψ.δημρχος αλλά επιτυχών στον κομματικό σωλήνα.θα ήθελα να ήξερα,τι θα δίδασκε στα παιδιά περί αριστείας και ποιον θα διάλεγε για σημαιοφόρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτον της κληρωσης ρε μεγαλε.
      κατσε να δουμε τη δουλεια του, το εργο του τον χαρακτηρα του. γιατι τοσα χρονια αυτοι με τα μεταπτυχιακα και τα διδακτορικα (χωρις να τα απαξιωνω καθολου) της αγγλιας και των ΗΠΑ μας κατεστρεψαν και οι φιλοι τους που αλωνιζαν το κρατος.

      Διαγραφή
    2. Κανένα βαφτιστηρι του.

      Διαγραφή
  20. ΚΑΛΑ ΡΕ ΝΔ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ;;;
    Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ ΕΜΑΣ Ε;;; ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ (ΚΑΚΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ) ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ. ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΣ Δ. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τουλάχιστον δεν φέρατε κανέναν από το πάνελ της Ανίτας πανια....ειμαστε αστεία χώρα, και αυτοί μας αξίζουν... Φαντάζομαι για να βγάλω ακτίνες αν χρειαστεί χρειάζεται να πω ότι ψήφισα κουλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ