Quantcast

http://picasion.com/

Με άρωμα Βέροιας, ο Βολιώτικος τσιπουρομεζές του ΠΑΣΟΚ

Ολιγόωρη στάση στο Βόλο για ξεκούραση και ολίγον τσιπουράκι έκαναν τέσσερα γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, λίγες ώρες μετά την λήξη των εργασιών του συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Κώστας Ασλάνογλου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Φώτης
Καραβασίλης, ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Χασιώτης και ο τέως αντιδήμαρχος Στέργιος Μηλιόπουλος τίμησαν τα παραδοσιακά τσιπουράδικα της περιοχής και αντάλλαξαν απόψεις τόσο για το συνέδριο, όσο και για την πορεία του κόμματος μετά τις εθνικές εκλογές. Μάλιστα, ο Στέργιος Μηλιόπουλος σχολίασε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας «ΠΑΣΟΚ παντού», στέλνοντας ένα μήνυμα για την επιστροφή του Σοσιαλιστικού Κινήματος. 

12 σχόλια:

  1. Το τραπεζι σιγουρα το πληρωσε ο χασιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επεράσαμε όμορφα,όμορφα και αν μας αγαπάτε σε συνέδριο πάλι να μας πάτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το πιο δημοκρατικό κόμμα με τους πιο δημοκρατικους ανθρωπους(ακομη και εκτος βουλης). που ειναι ομως τελικα ο αλλος δρομος που λεγαν ολοι οι αλλοι? ε?ε? διοτι αυτος ειναι ενας λογος που συρρικνώθηκε το κίνημα(σιγουρα και αλλοι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λυπαμαι Στέλιο η σωστη λεζαντα ειναι
    "ΠΑΣΟΚ με ποιούς ;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΟΙΑΖΕΙ. Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΕ ΗΤΑΝ Η ΦΩΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 4 και ο κούκος.
    Ακόμα δεν καταλάβατε τι έπαθε το ΠΑΣΟΚ (νομίζετε ότι ξέρετε).
    Σας δουλεύει όλους η ΦΩΦΗ για να παραμείνει αρχηγός έως το 2021, (με διορισμένα όργανα και συνέδρους) ενός κόμματος παρωδία, (και εσείς την στηρίζετε), με την ελπίδα στις επόμενες εκλογές (με απλή αναλογική) αν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση αυτοδύναμη να της δώσουν Υπουργείο για να γίνει Κυβέρνηση και να πάρει και αυτή κάτι (δεν μπορεί χωρίς εξουσία).
    Πρόταση : κόψτε ότι σάπιο έχει μείνει παντού. Μόνο έτσι θα ξανά φυτρώσει κάτι νέο.
    (ο Παράξενος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ............ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ 5ος ΚΑΙ 6ος ......ΚΑΙ 1000ος ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ

      Διαγραφή
    2. Το τραγούδι: "δεν ζωντανεύουν οι νεκροί",το ξέρεις;

      Διαγραφή
  7. ηθελα να ηξερα ποιοσ οδηγησε μετα μεχρι την Βεροια αφου ολοι ηταν του-του;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαστε δυο,είμαστε τρεις ,είμαστε δυο είμαστε τρεις ,είμαστε δυο ,είμαστε τρεις ,είμαστε δυο είμαστε τρεις( συνεχείς επαναλήψεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ