Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

Μέσω του idika.gr η αίτηση Α21 από τους δικαιούχους
Άνοιξε σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 για την υποβολή αίτησης επιδόματος παιδιού του 2019, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής την 15 Ιανουαρίου 2020, όπως γνωστοποιήθηκε από τον ΟΠΕΚΑ. Μετά τις 15 Ιανουαρίου 2020 η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτηση Α21 θα κλείσει οριστικά και δεν θα είναι πλέον δυνατή η υποβολή αίτησης για το έτος 2019.

Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη από σήμερα για τους δικαιούχους του επιδόματος που δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση Α21 για το έτος 2019 και για όσους πολίτες ξεκίνησαν την δημιουργία αίτησης Α21 αλλά δεν έκαναν οριστική υποβολή της. Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού μπορούν να υποβάλουν την αίτηση Α21 μέσω του συνδέσμου idika.gr.

Για οποιαδήποτε ερωτήματα σχετικά με το επίδομα παιδιού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλεύονται το πεδίο «Συχνές Ερωτήσεις» που είναι αναρτημένες στην πλατφόρμα Α21.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ