Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το «12 γράδα» υποδέχθηκε το Κτήμα Φουντή σε μια βραδιά οινογευσιγνωσίας

Μια ακόμα βραδιά οινογευσιγνωσίας στο restaurant - wine bar «12 γράδα» πέρασε στην ιστορία. Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου το «12 γράδα» υποδέχθηκε το Κτήμα Φουντή από τη Νάουσα, σε μια βραδιά που εξελίχθηκε σε κοσμικό γεγονός για την πόλη της Βέροιας. Οι κρατήσεις ήταν sold out πολλές ημέρες
νωρίτερα, καθώς ο κόσμος  περιμένει πως και πως αυτές τις βραδιές, στις οποίες ο chef του «12 γράδα» Γιάννης Σαμούκας πάντα θα κρύβει και κάτι νέο, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει, μια γαστρονομική έκπληξη!
Πλήθος κόσμου τόσο από την Ημαθία, όσο και από γύρω νομούς όπως Θεσσαλονίκη, Πιερία, Πέλλα και Κοζάνη είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πέντε κρασιά του Κτήματος Φουντή, τα οποία συνοδεύτηκαν άψογα από το μενού που εμπνεύστηκε και ετοίμασε ειδικά για τη βραδιά, ο chef του «12 γράδα» Γιάννης Σαμούκας. Γεύσεις που έδεσαν αρμονικά μεταξύ τους και υποστήριξαν τέλεια τον χαρακτήρα του κάθε κρασιού!
Η παρουσίαση των πιάτων της βραδιάς; Ευφάνταστη, ελκυστική, «ινσταγκραμική»! Κάτι που ενέπνευσε τους θαμώνες για πολλές φωτογραφίες και insta stories.
Ως εκπρόσωποι του Κτήματος Φουντή παραβρέθηκαν οι δύο κόρες του Νίκου Φουντή με τους συζύγους τους, συνεχιστές μιας μακράς παράδοσης αμπελουργίας και οινοποιείας της οικογένειας Φουντή, οι οποίοι παρουσίασαν τα κρασιά, μίλησαν για το οινοποιείο και την ιστορία του κτήματος, ενώ συνομίλησαν με τους θαμώνες οινόφιλους, λύνοντας κάθε απορία σχετική με τον κόσμο του κρασιού.
Και κάπως έτσι, ο Γιάννης Σαμούκας και το «12 γράδα» μας καλωσόρισαν στον φετινό χειμώνα, υποσχόμενοι πολλές ακόμα τέτοιες βραδιές, με μεγάλα ονόματα στον χώρο του κρασιού για να περάσουμε όμορφα και γευστικά τον χειμώνα στην πόλη μας.


Το μενού της βραδιάς


Δείτε φωτογραφίες:

















1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ