Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνάντηση Βεσυρόπουλου με τον Υπουργό Υγείας

Για τον εκσυγχρονισμό και τη στελέχωση των Νοσοκομείων της Ημαθίας Με τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια συναντήθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος. Αντικείμενο της συνάντησης η ανακατασκευή και ο εκσυγχρονισμός των κτιριακών εγκαταστάσεων του
Νοσοκομείου Βέροιας αλλά και η ενίσχυση του με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως άλλωστε και των δομών της δημόσιας υγείας σε Νάουσα και Αλεξάνδρεια. Ο κ. Βεσυρόπουλος έθεσε στον Υπουργό Υγείας σειρά ζητημάτων που αντιμετωπίζουν τα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας καθώς και το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, όπως οι σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, η επανεκκίνηση των εργασιών της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου, ώστε να λειτουργήσει άμεσα.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Υγείας, τόνισε ότι, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε άμεσα να δρομολογηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την διευθέτηση των αναγκαίων αυτών ζητημάτων.

4 σχόλια:

  1. Τώρα μείναμε ήσυχοι. Θα λυθούν τα πάντα όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στον βοριδη να παει καταστραφηκαμε οι αγροτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παλιό Δικαστικό κτίριο να φέρεις στην πόλη, τώρα που είναι στη δικαιοδοσία σου, τα άλλα όλα είναι δημόσιες σχέσεις και θα ξεχαστούν. Σε λίγα χρόνια ΄θα ξεχάσουν σχεδόν όλοι ότι έγινες Υφυπουργός και συναντήθηκες με τον Κικίλια, αν φέρεις το παλιό δικαστήριο στην πόλη θα μείνεις στη Ιστορία με κάτι καλό.
    Τόσο απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ. ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 24ΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ