Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με τις τελευταίες τάσεις στο χώρο των πλακιδίων επιστρέφει από την Ιταλία ο «λένος»

Σε λίγες ημέρες στη Βέροια και... στο χώρο σας! Πάρτε μια γεύση...
Μια από τις πιο σημαντικές και μεγαλύτερες εκθέσεις στον κλάδο των πλακιδίων διεξάγεται αυτές τις μέρες στη Μπολόνια της Ιταλίας. Πρόκειται για τη διεθνή έκθεση «Cersaie 2019» κεραμικών πλακιδίων και προϊόντων για την οικοδομή και διακόσμηση μπάνιου. Η επιχείρηση «λένος», όπως κάθε χρόνο, με σεβασμό στους πελάτες της, παραβρίσκεται, προκειμένου να ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις στον τομέα των πλακιδίων, του design και της διακόσμησης.

Τα υλικά που συνάντησαν είναι εκπληκτικά, η δημιουργικότητα δεν έχει όρια στο design και η τέχνη αποτυπώνεται ευφάνταστα σε μια επιφάνεια πλακιδίου. Οι επιλογές αμέτρητες, οι υφές, τα χρώματα, τα σχέδια και τα μεγέθη που παρουσιάζουν οι 900 και πλέον εκθέτες, αντιπροσωπεύουν τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στον χώρο. 

Ο «λένος», βρίσκεται εκεί, ενημερώνεται και είναι έτοιμος να επιστρέψει εντυπωσιασμένος με ότι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Πολύ σύντομα, στον εκθεσιακό του χώρο στην οδό Πιερίων 137 στη Βέροια... Πάρτε μια γεύση:
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ