Quantcast

http://picasion.com/

Στη Μπαρμπούτα συνεχίστηκαν σήμερα τα γυρίσματα για το «Κόκκινο Ποτάμι»


Στη Μπαρμπούτα συνεχίστηκαν και σήμερα Κυριακή τα γυρίσματα της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι», που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στη Βέροια. Το Αρχοντικό Μπέκα, στην Ολγάνου, όπου στεγάζονται τα γραφεία της Εταιρείας Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού (Ε.Μ.Ι.Π.Η.)
αποτέλεσαν ένα από τα βασικά σκηνικά των σημερινών γυρισμάτων, ενώ κάποιες σκηνές περιείχαν κυνηγητό των κατατρεγμένων Ποντίων στη γέφυρα της Μπαρμπούτας και στα πλακόστρωτα. Στις σημερινές σκηνές συμμετείχαν κυρίως καινούριοι βοηθητικοί ηθοποιοί, αφού σύμφωνα με το σενάριο, τις προηγούμενες ημέρες οι περισσότεροι «σκοτώθηκαν». 


Τα γυρίσματα που πραγματοποιούνται στη Βέροια αφορούν στα τελευταία επεισόδια της σειράς που θα αποτελείται από 29 - 30 επεισόδια, με συγκλονιστικές σκηνές διωγμού ποντίων από τα σπίτια τους και σφαγές εκατοντάδων στα στενά των παραδοσιακών συνοικιών της πόλης μας.

Αρκετοί ήταν και οι Βεροιώτες που βρέθηκαν στο σημείο για να παρακολουθήσουν από κοντά πως γίνονται τα γυρίσματα, ενώ μια ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσαν και για κάποια γκρουπ τουριστών που πέρασαν από εκεί, στο πλαίσιο της ξενάγησής τους στη Μπαρμπούτα και την Εβραϊκή Συναγωγή. Δείτε φωτογραφίες:




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ