Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διαγόρας: Η προσοχή πλέον στη Βέροια

Την προσοχή του στο παιχνίδι κυπέλλου με τη Βέροια στρέφει πλέον ο Διαγόρας, μετά την κατάκτηση του Super Cup «Γεώργιος Τσοπανάκης» με 2 - 0 επί της Ρόδου, προχθές το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο. Η αναμέτρηση της προσεχούς Τετάρτης, δίνει την ευκαιρία στον τεχνικό του «γηραιού»
Σούλη Παπαδόπουλο να χρησιμοποιήσει και άλλους παίκτες, θέλοντας να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση. Ο αγώνας όμως αυτός δεν αποτελεί την πρόβα τζενεράλε του πρωταθλήματος, όπως ο ίδιος τόνισε σε δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή».

Συγκεκριμένα είπε:


«Το παιχνίδι με τη Βέροια δεν μπορεί να αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα. Παίζουμε με μια ομάδα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και στην πρεμιέρα της Football League και όπως καταλαβαίνει κανείς είναι φυσιολογικό να θέλουν και αυτοί και εμείς, να κρύψουμε κάποια πράγματα. Η πρόβα τζενεράλε ήταν ο αγώνας με τη Ρόδο για το Super Cup. Ήταν ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι που είχε αγωνιστική ένταση».

Ο κ. Παπαδόπουλος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:

«Παίζουμε στη Βέροια ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε και κάποια ακόμα παιδιά». Μιλώντας ειδικότερα για τον προχθεσινό αγώνα του Super Cup και τη νίκη της ομάδας του, τόνισε:

«Θέλαμε να κερδίσουμε τον αγώνα αυτό πιο πολύ για τον κόσμο. Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δυο πιο μεγάλες ομάδες του νησιού, όπου εμπεριέχει και το γόητρο. Αγωνιστικά δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα αλλά μετά από τα πρώτα δέκα λεπτά βρήκαμε τον ρυθμό μας. Ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα και τα καταφέραμε. Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος. Είμαστε σε καλό επίπεδο αλλά θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Για τις σαράντα ημέρες που δουλεύουμε με τα παιδιά όμως είμαστε σε καλό δρόμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ