Νηστεία του Σταυρού αύριο και τι θα λέγατε για ψαράκι από τον «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη»;

Και έτοιμο ψημένο την ώρα που επιθυμείτε! Τηλ. 2331064261
Του Τιμίου Σταυρού αύριο Σάββατο, ημέρα νηστείας, ιδανική ημέρα για θαλασσινά ή φρέσκο ψάρι. Το ιχθυοπωλείο του «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» θα μας περιμένει από νωρίς το πρωί, με πολλά σχέδια ψάρια και θαλασσινά, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, να επιλέξουμε αυτό που προτιμάμε και αν θέλουμε, να μας το ψήσει κιόλας! Γιατί το πιο παλιό ψαράδικο της Βέροιας, όχι μόνο ξέρει να διαλέγει για εμάς τα πιο φρέσκα, όχι μόνο μπορεί να μας τα προσφέρει στις χαμηλότερες τιμές, μπορεί και να μας τα ψήσει όπως πρέπει το καθένα, με συνέπεια και την ώρα που επιθυμούμε!

Θέλετε να πάρετε το ψάρι σας ψημένο; Ελάτε στον «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» στη Μ. Αλεξάνδρου 18 (τηλ. 2331064261), διαλέξτε το ψάρι που επιθυμείτε ανάμεσα από μια τεράστια ποικιλία και θα σας το καθαρίσει, θα σας το ψήσει και αν θέλετε θα σας το φέρει και στο σπίτι σας! Εσείς απλά στρώστε το τραπέζι σας και απολαύστε ολόφρεσκο ψάρι άκοπα και άοσμα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ