Quantcast

http://picasion.com/

Συνάντηση αγροτών και συνεταιριστών από την Ημαθία με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνο Σκρέτα είχε την Τρίτη 6/8 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Αναστάσιο Χαλκίδη και τον αντιπρόεδρο Γιάννη Βράνα και Τάκη Μωραλίδη και Ηλία Τσιφλίδη εκπροσώπων
των Συνεταιρισμών της Ημαθίας. Παραβρέθηκε επίσης ο βουλευτής του νομού μας Τάσος Μπαρτζώκας. Στην συνάντηση τα καίρια θέματα που τέθηκαν από την πλευρά των αγροτών και συνεταιριστών, ήταν οι καταστροφές που έπληξαν την περιοχή και το τεράστιο ζήτημα που έχει προκύψει με την υπερπαραγωγή του συμπήρινου ροδάκινου.

Για τα συγκεκριμένα ζητήματα οι προτάσεις της αντιπροσωπείας από την Ημαθία, ήταν

- Η άμεση καταγραφή των ζημιών από τον ΕΛΓΑ
- Η προκαταβολή άμεσα της αποζημίωσης
- Ο συμψηφισμός των οφειλών προς τον ΕΛΓΑ
- Η στήριξη των παραγωγών και μέσα από άλλα προγράμματα.
- Η αποζημίωση για την απώλεια της παραγωγής και του εισοδήματος λόγω της μη απορρόφηση από τις βιομηχανίες του συμπηρίνου.
- Η άμεση αναδιάρθρωση της καλλιέργειας .

Για όλα αυτά η κυβερνητική πλευρά ανέφερε πως θα διερευνήσει την δυνατότητα ικανοποίησης των αιτημάτων της αντιπροσωπείας μας και των αγροτών γενικότερα. Οι αγρότες βρισκόμαστε σε εγρήγορση για την δικαίωση των αιτημάτων μας.

3 σχόλια:

  1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ...Ωραίοι εκπρόσωποι συνεταιρισμών...Γελάνε και οι στεκατζίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΟΙ ΣΤΕΚΑΤΖΙΔΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπαρζωκα δεν ξεκινάς καλά.... έμπλεξες με τα λαμογια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ