Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ψιψίκας+Νταρίλη: Καλοκαιρινές διακοπές στην Πάτμο

Στο όμορφο νησί της Πάτμου βρέθηκαν για ολιγοήμερες διακοπές ο Βεροιώτης επιχειρηματίας Γιώργος Ψιψίκας, μαζί με την σύζυγό του Γιάννα Νταρίλη, το κορίτσι που είχε τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό της χώρας τη δεκαετία του '90 με την παρουσία της στον «Πρωινό Καφέ». Το κοσμικό ζευγάρι
επέλεξε έναν ήσυχο καλοκαιρινό προορισμό και ξεναγήθηκε, τόσο στις μαγευτικές παραλίες του νησιού, όσο και στα γραφικά σοκάκια του χωριού. Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι «όργωσαν» το νησί των Δωδεκανήσων και δεν παρέλειψαν να μεταβούν στα κοντινά νησάκια, όπως Αρκίοι, Ασπρονήσια και Μαράθι. Μάλιστα, στους Αρκιούς είχαν συνάντηση με τον γνωστό παρουσιαστή-ηθοποιό Σωτήρη Καλυβάτση.

Το διάσημο ζευγάρι διανύει μια πολύ παραγωγική περίοδο στην ζωή του, καθώς οι επιχειρήσεις τους στην Αμερική πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής, για το πότε και αν θα επισκεφθούν τη Βέροια.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία τους στα Δωδεκάνησα:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ