Quantcast

http://picasion.com/

Πιτούλια για πρόεδρο έβγαλε η κλήρωση στο Σέλι

Τέλος στο σήριαλ με την ανάδειξη του Προέδρου στην Τοπική Κοινότητα Σελίου έβαλε σήμερα η κληρωτίδα. Έπειτα από ένα μετεκλογικό θρίλερ, με την επανακαταμέτρηση επί της επανακαταμέτρησης να πηγαίνει τη μια ψήφο... «μπαλάκι» μια στον Αντώνη Πιτούλια και μια στον Γιώργο Φαρσαρώτο και το τελικό... σκορ, αυτό της ισοψηφίας μεταξύ των υποψηφίων προέδρων, να δίνεται από το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Βέροιας, τη λύση ήρθε να δώσει σήμερα η κλήρωση, όπως άλλωστε προβλέπει ο «Κλεισθένης» σε τέτοιες περιπτώσεις.
Εν τέλει, η κληρωτίδα ανέδειξε το όνομα του Αντώνη Πιτούλια ως τον νέο πρόεδρο του Σελίου.

4 σχόλια:

  1. δεν θα μιλήσω για το πολεοδομικό και χωροταξικό χάος του χωριου γιατι αυτο ειναι χαρακτηριστικο της χωρα μας εκτος απο καποιες εξαιρέσεις αλλα το γεγονός οτι δεν εχει ενα κτελ το σελι για το καλοκαίρι μόνο τιμή δεν είναι για τους και καλά προέδρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να έχει ; Αφού όταν είχε δεν πήγαινε κανείς. Το ξαχάσατε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στημένο ήταν από μεγάλα ονόματα της Βέροιας.δεν πειραζει όμως τελευταία τετραετία είναι.ο κόσμος βλέπει τόσα χρόνια την ανικανότητα τους κ τις λαμουργιες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ