Quantcast

http://picasion.com/

Δείτε τις Αυγουστιάτικες προσφορές του κρεοπωλείου «Φάρμα Κουτσιώφτη»

Και μαγειρεμένο φαγητό στη Ζεστή γωνιά με μερίδες από 3 ευρώ
Κι ενώ βρισκόμαστε στην καρδιά του ελληνικού καλοκαιριού και ο καύσωνας επιμένει, το κρεοπωλείο «Φάρμα Κουτσιώφτη» συνεχίζει να κρατάει τις πόρτες του ανοιχτές για όλους αυτούς που αποφάσισαν να μείνουν στην πόλη. Οι προσφορές μας συνεχίζονται: 

-Βόειος κιμάς παραγωγής μας 6,99€/kg
-Κοτόπουλο 2,90€/kg
-Λουκάνικο ανάμικτο 4,80€/kg
-Κιμάς ανάμικτος 5,99€/kg


Και για όσους προετοιμάζουν το 15Αυγουστιάτικο τραπέζι, περάστε από το κρεοπωλείο μας Κεντρικής 123 και βρείτε μεγάλη ποικιλία κρεάτων και κρεατοπαρασκευασμάτων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Μιλήστε με τους ειδικούς μας και δώστε τις παραγγελίες σας προς εντυπωσιασμό των καλεσμένων σας. Μοσχαράκι ΑΡΩΜΑ Ω3 και μοσχαρίσιο κρέας DRY AGE για μια πινελιά πολυτέλειας στο τραπέζι σας.

Και για να μη ξεχνάμε την νοικοκυρά, η ζεστή γωνιά είναι καθημερινά γεμάτη με ποικιλία από πεντανόστιμα μαγειρεμένα φαγητά, που δίνουν λύσεις στο μεσημεριανό τραπέζι. Οι μερίδες ξεκινάνε από 3 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ