Quantcast

http://picasion.com/

«Ουρά» οι υποψήφιοι στο Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας για μια θέση Ειδικού Φρουρού

Που γίνονται οι αιτήσεις - Ποιες οι ώρες κατάθεσης
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών των ενδιαφερομένων για τις 1.500 θέσεις των Ειδικών Φρουρών που προκηρύχθηκαν στις 6 Αυγούστου από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Προκήρυξη που αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον, από χιλιάδες άνδρες και γυναίκες σε όλη τη χώρα, κάτι που φάνηκε από τις πρώτες κιόλας ημέρες της υποβολής αιτήσεων στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα, με τους υποψηφίους να κάνουν «ουρές» με τα δικαιολογητικά στα χέρια, έξω από τα γραφεία.

Μάλιστα, λόγω του έντονου ενδιαφέροντος και της αναμενόμενης αυξημένης ροής υποψηφίων, από το Υπουργείο δόθηκε εντολή σύστασης ειδικών γραφείων στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα για την παραλαβή των αιτήσεων, με Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να επιλαμβάνονται και να επικυρώνουν ή μη, την υποψηφιότητα.

Αυξημένη ροή και στο Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας
Η ίδια εικόνα επικρατεί εδώ και μέρες και στην Αστυνομική Διεύθυνση στη Βέροια, με τους αρμόδιους Αξιωματικούς να παραλαμβάνουν καθημερινά μεγάλο όγκο αιτήσεων. Εκατοντάδες νέοι και νέες από τη Βέροια και πέριξ αυτής, συρρέουν καθημερινά, αναζητώντας μια θέση στο Δημόσιο, ως λύση στην ανεργία ή στις συνθήκες απασχόλησης και αμοιβής στον ιδιωτικό τομέα.

Σε επικοινωνία που είχε ο veriotis.gr με τους αρμόδιους Αξιωματικούς στο ΑΤ Βέροιας, που ασχολούνται αποκλειστικά με την προκήρυξη, το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και η ροή προσέλευσης των ενδιαφερομένων από την πρώτη κιόλας ημέρα είναι συνεχής και αυξημένη. Οι υποψήφιοι έρχονται απόλυτα ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι, έχοντας όλα τα δικαιολογητικά στα χέρια, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει δημιουργηθεί κάποιο «κώλυμα» υποψηφιότητας λόγω αναστημομέτρησης ή ορίου ηλικίας.

Που γίνονται οι αιτήσεις - Πότε λήγει η προθεσμία
Η παραλαβή των αιτήσεων στη Βέροια, γίνεται καθημερινά, κατά τις ώρες 08:00 - 15:00 στη Γραμματεία, στο ισόγειο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, στην οδό Πέτρουλα 1, ενώ παραλαβή αιτήσεων γίνεται και στα Αστυνομικά Τμήματα Νάουσας και Αλεξάνδρειας.
Υπενθυμίζουμε πως η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 26 Αυγούστου 2019 και ώρα 15:00, ενώ οι αιτήσεις κατατίθενται αυτοπροσώπως, καθώς όπως διευκρινίζεται, αίτηση που υποβάλλεται ταχυδρομικώς ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, δεν γίνεται δεκτή και δεν θα λαμβάνεται υπόψη για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Δείτε εδώ ολόκληρη την προκήρυξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ