Quantcast

http://picasion.com/

Γιορτάζει η Παναγία Σουμελά - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το 3ήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Με χιλιάδες πιστούς αναμένεται να κατακλυστεί και φέτος, τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου, η Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά στην Καστανιά. Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις κορυφώνονται το πρωί του Δεκαπενταύγουστου, με την παρουσία του Μητροπολίτη, καθώς και εκπροσώπων των
πολιτικών, αστυνομικών, στρατιωτικών και θρησκευτικών αρχών. Όσοι επιλέξουν να ανέβουν στο τριήμερο 13, 14 και 15 Αυγούστου στην Παναγία Σουμελά, θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι, προκειμένου να διεξαχθεί με ασφάλεια η κυκλοφορία και κίνηση των πεζών προσκυνητών και την εξυπηρέτηση του κοινού, η Τροχαία θα προβεί σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 13/8 μέχρι και τις 10 το βράδυ της Πέμπτης 15/8. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

Από 12:00΄ ώρα της 13-08-2019 έως 22:00΄ ώρα της 15-08-2019, Α. Το τμήμα της Δημοτικής οδού, από διασταύρωση «Γκέκα» - Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά - χωριό Καστανιά - διασταύρωση «Γρα-Γρου», σαν μοναδική οδό κατεύθυνσης (μονόδρομος) απαγορευμένης της αντιθέτου κυκλοφορίας (ανόδου) από το χωριό Καστανιά προς την Ιερά Μονή.

Η απαγόρευση εισόδου και κίνησης των οχημάτων, στην Πλατεία-Περίβολο της Ιερά Μονής, καθώς και στο τμήμα που περιλαμβάνεται μεταξύ της διασταύρωσης της Δημοτικής οδού προς Καστανιά (έμπροσθεν ξενώνων) και της Ιερά Μονής, πλην οχημάτων ανεφοδιασμού, προσκεκλημένων και υπηρεσιακών.

Η απαγόρευση στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων, σε όλο το μήκος του οδοστρώματος της Δημοτικής οδού που συνδέει την ΕΠ.Ο.4 Βέροιας-Κοζάνης (από διασταύρωση "Γκέκα"), με το χωριό Καστανιά (διασταύρωση «Γρα-Γρου»), καθώς και στο τμήμα της οδού από διασταύρωση έμπροσθεν ξενώνων έως την Πλατεία που βρίσκεται εντός του κυρίως χώρου της Ιεράς Μονής.

Η προσωρινή παύση ισχύος της ανωτέρω με α/α 2 Απόφασής μας, μόνο ως προς την εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων, χωρίς να αφαιρεθεί η εν λόγω σήμανση. Κατά τα λοιπά, ισχύει η ανωτέρω με α/α 2 Απόφασή μας.

Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με ευθύνη και μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας, έχοντας τροχονόμους σε καίρια σημεία, ενημερώνοντας τους οδηγούς - χρήστες των ανωτέρω οδών, σχετικά. Από τις παραπάνω απαγορεύσεις, εξαιρούνται τα ασθενοφόρα, τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η διέλευση των οποίων θα επιτρέπεται, σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης και μόνο κατόπιν ενημέρωσης των επικεφαλής των αστυνομικών μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ