Quantcast

http://picasion.com/

Άφησε υποσχέσεις η Βέροια κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με το...αριστερό άρχισε η χρονιά για τη «Βασίλισσα του Βορρά», καθώς ηττήθηκε στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι από την Κ20 του ΠΑΟΚ. Μετά από δυο εβδομάδες σκληρών προπονήσεων, η Βέροια έδωσε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι για τη νέα σεζόν. Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη κοντραρίστηκε με την πρωταθλήτρια Κ20 του ΠΑΟΚ και γνώρισε την ήττα με 1-0 στο δημοτικό στάδιο της Νάουσας. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Πανίδης στο όγδοο λεπτό της αναμέτρησης. Από την πλευρά των τυπικά γηπεδούχων άφησαν θετικές εντυπώσεις τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας της Ημαθίας. Ο λόγος για τους Βοσνιάδη, Σιμόνι, Πολύζο, Στάμου, Τσιμόπουλο, Πέντα και Ζούρκο Ν.

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης (30’ Τσιμόπουλος / 60’ Βοσνιάδης), Ζούρκος Α. (46’ Μουχάλης), Λεφίδης (46’ Τρούπκος), Μουρατίδης (46’ Στάμου), Μαραγκός (73’ Μουρατίδης), Βεργώνης (68’ Μπλέτσας), Μπλέτσας (46’ Ζούρκος Ν.), Πέντα (46’ Πολύζος), Σιμόνι (46’ Βασίλτσης), Χαντζάρας (46’ Κανούλας), Σκαθαρούδης (46’ Μεληκιώτης).

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Μιχαηλίδης, Παναγιώτου, Αβεντισιάν, Τσιγγάρας, Καλουτσικίδης, Σαλαμούρας, Δούμτσης, Τζόλης, Γκορντεζιάνι, Πανίδης.

Αγωνίστηκαν και οι Πουρνάρας, Γιάξης, Κωνσταντέλιας, Μακρής, Πιπιλιάρης, Μανιώτης, Κουλιεράκης, Ντάικο, Τσοπούρογλου, Βουτσάς, Θεοδωρίδης, Καρακούτης, Γρόσδης.

1 σχόλιο:

  1. Και βεβαίως άφησε υποσχέσεις : Υποσχέθηκε ότι από εδώ και πέρα η θυγατρική θα χάνει από τα πιτσιρίκια της μητρικής γιατί έτσι πρέπει. Δεν ξαναστηρίζουμε αυτό το κατασκεύασμα γιατί δεν είναι πλέον Βέροια... Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ