Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι αδελφοί Τσαχουρίδη στην 84η ΔΕΘ

Τις καθιερωμένες μεγάλες συναυλίες ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Κάθε χρόνο μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής τραγουδούν στη σκηνή που στήνεται στο τόξο της ΧΑΝΘ,
με τον κόσμο να πλημμυρίζει τον εκθεσιακό χώρο. Πρώτοι στη μουσική σκηνή θα ανέβουν, στις 8 Σεπτεμβρίου, ο Θέμης Αδαμαντίδης και οι Μέλισσες, με τους αδελφούς Τσαχουρίδη και τους Stavento να παίρνουν τη σκυτάλη την επόμενη μέρα (9/9). Ακολουθεί στις 10/9 ο Πάνος Κιάμος, στις 11/9 ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και τα Κίτρινα Ποδήλατα, ενώ στις 12/9, για μία ακόμα χρονιά, θα βρίσκεται στη μουσική σκηνή της ΔΕΘ ο Σάκης Ρουβάς. 

Το πάρτι των συναυλιών της 84ης ΔΕΘ συνεχίζεται στις 13/9 με την Ελένη Φουρέιρα και τον Αναστάσιο Ράμο, στις 14/9 εμφανίζονται ο Μάκης Δημάκης, η Αμαρυλλίς και ο Βασίλης Δήμας, ενώ η αυλαία πέφτει στις 15/9 με την Πάολα.

Όλες οι συναυλίες αρχίζουν στις 21:30 και μπορούν όλοι να τις παρακολουθήσουν μόνο με το εισιτήριο της 84ης ΔΕΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ